Φουντώνει η κόντρα Στέφανου Ντούσκο με την Ομοσπονδία κωπηλασίας

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε δηλώσεις στη μικτή ζώνη, όπου ξέσπασε κατά της ομοσπονδίας και του ομοσπονδιακού προπονητή, Τζιάνι Ποστιλιάνε.

Screenshot 2024 08 03 191059

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, που κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των Αγώνων του Παρισιού, μίλησε για λάθος χειρισμούς και αδικίες στα πληρώματα τονίζοντας πως πρόκειται για λάθος της ομοσπονδίας και του προπονητή.

«Δεν ήμουν ο εαυτός μου σήμερα. Κάποια πράγματα που κάνει η Ομοσπονδία και ο προπονητής επηρεάζουν και τη δική μου ψυχολογία. Ελπίζω άλλες ομοσπονδίες να μην κάνουν τέτοια λάθη. Έχω κοιμηθεί τρεις ώρες όλο το βράδυ, είμαι πολύ χάλια σήμερα», είπε αρχικά ο Στέφανος Ντούσκος.

Ο Στέφανος Ντούσκος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους Έλληνες, θα μπορούσα να κατακτήσω ένα μετάλλιο, αλλά δυστυχώς το σώμα μου με «άφησε» στα 1500 μέτρα, δεν είχα άλλη ενέργεια για να μπορέσω να συνεχίσω. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί ήθελα να δώσω παραπάνω, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζιάνι Ποστιλιάνε στη συνέχεια απάντησε στις δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή εξηγώντας ότι δεν ήταν δυνατόν να κάνει κάτι το καλύτερο.

«Καταρχάς να τονίσω πως ο Στέφανος είναι καταπληκτικός, είναι ο καλύτερος μου αθλητής. Η έκτη θέση του είναι μια χαρά, θα κάνει πολλά πράγματα», είπε αρχικά ο Ποστιλιόνε, τονίζοντας το ταλέντο του Έλληνα πρωταθλητή, και συνέχισε: «Ο Στεφάνος είναι πολύ συναισθηματικός και αυτό δεν είναι πάντα κακό. Εγώ είμαι Ιταλός και είμαστε κι εμείς πολύ παθιασμένοι οπότε το καταλαβαίνω. Αλλά όταν υπάρχουν πολλά συναισθήματα, ξέρεις, δεν βγαίνει σε καλό. Το θέμα του ήταν προσωπικό, ο ιδιος άφησε τα συναισθήματα να τον επηρεάσουν.

Πως μπορώ να αλλάξω ένα πλήρωμα, όταν πηγαίνουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μου φέρνουν ασημένιο μετάλλιο; Πως να τους πω πως δεν μπορούν να πάνε στους Ολυμπιακούς και πρέπει να τις αλλάξω, αφού είναι γρήγορες;

Πείτε μου εσείς, ποιο λάθος έκανε η ομοσπονδία; Τέσσερα πληρώματα, Τέσσερις τελικοί, 100% επιτυχία. Κανένα άλλο πλήρωμα στους Ολυμπιακούς δεν το κατάφερε αυτό. Τέσσερις τελικοί, δύο μετάλλια. Που είναι το λάθος;

Και σήμερα το πρωί που ο Στέφανος δεν ήταν καλά, προσπάθησα την κακή του ψυχολογία να την στρέψω υπέρ του. “Είσαι θυμωμένος μαζί μου; Κάνε κάθε κουπιά σα να με χτυπάς, σα να είναι εναντίον μου”, του είπα. Και πραγματικά τον είχα ετοιμάσει, θα έβγαζε όλο του τον θυμό στον αγώνα αλλά… καθυστέρησε ο Λευκορώσος, καθυστέρησε ο αγώνας και το σχέδιο μου καταστράφηκε. Γενικά παίζω με την ψυχολογία των παιδιών, διαβάζω το μυαλό τους και πάντα βρίσκουμε τρόπο.

Αποδεκτό το παράπονο του Στέφανου, καλώς είπε τη γνώμη του και τώρα εμένα η δίκη μου δουλειά είναι να σωπάσω. Δεν με ενοχλεί, ο Στέφανος είναι καταπληκτικός αθλητής και όταν περάσει ο καιρός θα καταλάβει. Και θα κάνουμε πολλά ακόμη φοβερά πράγματα!».

 

 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Βραβεύουν την Ιταλίδα Καρίνι που παραιτήθηκε στον αγώνα box με την Ιμάν Κελίφ

Screenshot 2024 08 03 204337

Ολυμπιακοί Αγώνες: Βραβεύουν την Ιταλίδα Καρίνι που παραιτήθηκε στον αγώνα box με την Ιμάν Κελίφ

Συνεχίζονται οι ρατσιστικές αντιδράσεις ατόμων και ομοσπονδιών μετά τον αγώνα της Ιμάν Κελίφ με την…

ΗΠΑ: Ανακάλεσαν την εξωδικαστική συμφωνία με τους κατηγορούμενους για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτέμβρη

AP - Πενταγωνο ΗΠΑ

ΗΠΑ: Ανακάλεσαν την εξωδικαστική συμφωνία με τους κατηγορούμενους για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτέμβρη

Οι ηγέτες των Ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο είχαν επικρίνει έντονα την εξωδικαστική συμφωνία με τους τρεις…