Newsroom

Newsroom

"Φουσκωμένος" κατά 4.000 ευρώ λογαριασμός Ιδρύματος από ροζ τηλέφωνα

Υπάλληλοι του Κοινωνικού Ιδρύματος στη Λέσβο, χρησιμοποιούσαν τα τηλέφωνα για να τηλεφωνούν σε ροζ γραμμές Απίστευτο σκάνδαλο σε Κοινωνικό Ίδρυμα…

Υπάλληλοι του Κοινωνικού Ιδρύματος στη Λέσβο, χρησιμοποιούσαν τα τηλέφωνα για να τηλεφωνούν σε ροζ γραμμές

Απίστευτο σκάνδαλο σε Κοινωνικό Ίδρυμα της Λέσβου προέκυψε όταν πριν λίγο καιρό έφτασαν φουσκωμένοι λογαριασμοί του ΟΤΕ. Ο Διοικητής του Ιδρύματος έκανε αμέσως την έρευνά του και διαπίστωσε ότι κάποια τηλέφωνα είχαν χρεωθεί με το παραπάνω, διότι κάποιοι, προφανώς υπάλληλοι του, τα χρησιμοποιούσαν για ροζ τηλεφωνικές συνδέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvosnews.gr, ο διοικητής κάλεσε το προσωπικό του Ιδρύματος και του ζήτησε να συνδράμουν όλοι οικονομικά, για να τακτοποιηθούν οι λογαριασμοί, αφού δεν μπορούσαν να αποδώσουν σε κανέναν, τη χρήση των τηλεφώνων.

Στην πρόταση όμως αυτοί του Διοικητή, αντέδρασαν άμεσα οι εργαζόμενοι, υποστηρίζοντας δικαίως, ότι στα τηλέφωνα απ’ όπου χρεώθηκε το Ίδρυμα, είχαν πρόσβαση μόνο διοικητικοί υπάλληλοι.
Προ του αδιεξόδου αυτού, κάποιος από τους υπαλλήλους παραδέχθηκε ότι αυτός έκανε τα τηλέφωνα, αλλά από κάποια συγκεκριμένη συσκευή, της οποίας ο λογαριασμός ήταν περίπου 800 ευρώ. Δεν δεχόταν με τίποτα να χρεωθεί τα υπόλοιπα 3.200 ευρώ.

Ο Διοικητής του Ιδρύματος έδωσε μία πίστωση χρόνου σ’ αυτούς που χρέωσαν το Ίδρυμα με τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες σε ροζ τηλέφωνα, για να αποκαλυφθούν και να πληρώσουν τους λογαριασμούς, διαφορετικά θα προβεί σε ΕΔΕ, για να βρεθούν οι ένοχοι.

«Πυρά» από την κυβέρνηση της Αργεντινής κατά του Λιονέλ Μέσι: «Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τα ρατσιστικά σχόλια κατά της Γαλλίας!» (video)

mesi

«Πυρά» από την κυβέρνηση της Αργεντινής κατά του Λιονέλ Μέσι: «Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τα ρατσιστικά σχόλια κατά της Γαλλίας!» (video)

Μπελάδες για την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αργεντινής και τον Λιονέλ Μέσι λόγω των όσων συνέβησαν…