Newsroom

Newsroom

Φρίκη σε παραλία στο Τέξας: Καρχαρίας επιτέθηκε και τραυμάτισε τέσσερα άτομα (Video)

Καθώς άνθρωποι απολάμβαναν τα μπάνια τους, ένας καρχαρίας επιτέθηκε και τραυμάτισε 4 λουόμενους.

449754750 1644032819768424 5063890942411195024 n

Συναγερμός σήμανε σε παραλία των νότιων ακτών του Τέξας, όταν σημειώθηκαν τέσσερα ξεχωριστά περιστατικά με τον καρχαρία, συμπεριλαμβανομένων δύο δαγκωμάτων, αναφέρθηκαν στα ανοικτά του θερέτρου South Padre Island.

Καθώς άνθρωποι απολάμβαναν τα μπάνια τους, ένας καρχαρίας επιτέθηκε και τραυμάτισε 4 λουόμενους. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 Ιουλίου.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του υπεύθυνου του τμήματος Προστασίας Πάρκων και Άγριας Ζωής του Τέξας, Κρις Ντάουντι, ο οποίος μίλησε στο ειδησεογραφικό μέσο ABC, τέσσερα ξεχωριστά περιστατικά με τον καρχαρία, συμπεριλαμβανομένων δύο δαγκωμάτων, αναφέρθηκαν στα ανοικτά του θερέτρου South Padre Island.

Σε ένα από τα περιστατικά, το αστυνομικό τμήμα του South Padre Island δήλωσε ότι έλαβε κλήση που ανέφερε ένα «σοβαρό» δάγκωμα καρχαρία στο πόδι περίπου στις 11 π.μ. τοπική ώρα την Πέμπτη, 4 Ιουλίου, που είναι, επίσης, και η μέρα της Ανεξαρτησίας των Αμερικανών από τους Βρετανούς.

Πλάνα από έναν παραθεριστή που υπήρξε μάρτυρας του ενός εκ των τεσσάρων περιστατικών δείχνουν έναν καρχαρία να κολυμπά κοντά στην ακτή, στην περιοχή που φέρεται να έγινε η επίθεση. Το θύμα έλαβε ιατρική φροντίδα από τοπικούς γιατρούς, προτού μεταφερθεί στο πλησιέστερο κέντρο υγείας.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κέρκυρα: Άφησε αιμόφυρτη τη σύντροφό του – Εντοπίστηκε και συνελήφθη

Aνατριχιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του φοιτητή στα Σπάτα: «Δεν είναι αυτοχειρία – Υπάρχουν σημάδια στραγγαλισμού» (video)

Εριέττα Κούρκουλου για Αυγενάκη: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; – Υπάρχει τεράστια βρώμα στην εξουσία και το χρήμα»

Γιατί ο Μητσοτάκης δεν «είπε» το όνομα του Λευτέρη Αυγενάκη μπροστά στην Σακελλαροπούλου;