Φρίκη στη Γαλλία: Νάρκωνε τη σύζυγό του για 10 χρόνια και καλούσε αγνώστους να τη βιάσουν

Εκτός από τον 71χρονο σύζυγο στο ειδώλιο κάθονται και 51 άνδρες από 30 έως 74 ετών

viasmos 1 1

Ένα πραγματικό σοκαριστικό σκηνικό φαίνεται να είχε στήσει για περίπου 10 χρόνια ένας 71χρονος, σήμερα, άνδρας στη Γαλλία, οποίος νάρκωνε τη σύζυγό του και καλούσε αγνώστους στο σπίτι για να τη βιάσουν.

Σύμφωνα με τη Le Monde η οποία επικαλείται την αστυνομική έρευνα, έχουν καταγραφεί 92 βιασμοί της γυναίκας που διαπράχθηκαν μεταξύ του Ιουλίου του 2011 και του Οκτωβρίου του 2020.

Όπως αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα στο εδώλιο του κατηγορουμένου, εκτός από τον 71χρονο σύζυγό κάθονται και 51 άνδρες από 30 έως 74 ετών, οι οποίοι βίασαν τη γυναίκα και αναγνωρίστηκαν από τις αρχές μετά την ανάλυση των βίντεο που διατηρούσε στο αρχείο του ο σύζυγός της.

Με βάση το κατηγορητήριο ο 71χρονος έλιωνε υπνωτικά και αγχολυτικά χάπια και τα έβαζε στο φαγητό ή στο κρασί της συζύγου του.

Στη συνέχεια και ενώ το θύμα βρισκόταν σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση, έβρισκε άνδρες μέσω chat room για να τη βιάσουν και να την κακοποιήσουν σεξουαλικά.

Πιο συγκεκριμένα τους καλούσε να κάνουν ό,τι ήθελαν να κάνουν στις συντρόφους τους αλλά εκείνες αρνούνταν.

Πώς τον ανακάλυψε η αστυνομία

Σύμφωνα και πάλι με τη Le Monde τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Dominique P. συνελήφθη από αστυνομικούς σε σούπερ μάρκετ μετά από καταγγελία ότι τράβαγε βίντεο με κρυφή κάμερα τις φούστες γυναικών.

Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, καθώς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, εξέτασαν τον φορητό υπολογιστή του 71χρονου εντόπισαν ένα αρχείο με τίτλο «καταχρήσεις» το οποίο περιείχε πάνω από 20.000 φωτογραφίες και βίντεο, με τη σύζυγό του να βιάζεται από δεκάδες άνδρες.

Σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα θα γίνουν συνολικά 69 ακροάσεις στο δικαστήριο από τις 2 Σεπτεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, ενώ δεν αναγνωρίστηκαν από τα βίντεο όλοι όσοι βίασαν τη γυναίκα.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: «Θερμή» υποδοχή από πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία – «Ντροπή, αυτή είναι η δημοκρατία του» (videos)

Βούλα: Άνδρας προσπάθησε να πνίξει σκύλο και χτύπησε φιλόζωη – «Τις έφαγα για να μην χτυπάει το σκυλί» (video)

Δάνης Κατρανίδης: Την Πέμπτη η κηδεία του – Η επιθυμία της οικογένειας

Έλενα Ακρίτα: Προαναγγέλει νέα μήνυση κατά του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου

Η στιγμή όπου πολυτελές όχημα σπάει τις μπάρες στην Αττική Οδό μετά από καταδίωξη (video)

Η στιγμή όπου πολυτελές όχημα σπάει τις μπάρες στην Αττική Οδό μετά από καταδίωξη (video)

Η κινηματογραφική αυτή καταδίωξη έλαβε χώρα χθες το βράδυ, με τους αστυνομικούς να καταδιώκουν τους υπόπτους επί…

Blue Horizon: Στις 20 Ιανουαρίου η δίκη για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη – Οι συνομιλίες που ενοχοποιούν τα 4 μέλη του πληρώματος

Blue Horizon: Στις 20 Ιανουαρίου η δίκη για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη – Οι συνομιλίες που ενοχοποιούν τα 4 μέλη του πληρώματος

Η δίκη προσδιορίστηκε να ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου 2025.Ο βίαιος θάνατος του Αντώνη Καργιώτη έχει…