Φυγαδεύτηκε ο διευθυντής της Diana στην Ξάνθη

[…]

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην πλατεία της Ξάνθης, μεταξύ εργαζομένων της εταιρείας Diana και του γενικού διευθυντή του ομίλου Σιδερίδη. Όπως μεταδίδει το xanthipress.gr, εξαγριωμένοι εργαζόμενοι περικύκλωσαν τον κ. Σιδερίδη και άρχισαν να τον προπηλακίζουν για όλα όσα έχουν συμβεί στη Χαρτοποιία τους τελευταίους μήνες.

Ο κ. Σιδερίδης έγινε αντιληπτός από εργαζόμενους της εταιρείας αμέσως μετά την κατάθεσή του στη συζήτηση της αγωγής ενώπιων του Πρωτοδικείου Ξάνθης. Μάλιστα τόσο ο ίδιος όσο και οι δικηγόροι του αναγκάστηκαν να μπουν στην Piazza, όπου και αποκλείστηκαν. Οι εργαζόμενοι συνέχισαν να αποδοκιμάζουν τα στελέχη της Χαρτοποιίας ενώ κάποιοι πέταξαν κέρματα προς το μέρος τους για να επισημάνουν ότι παραμένουν απλήρωτοι. Χρειάστηκε να εμφανιστούν 10 περίπου άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ καθώς και άνδρες της Ασφάλειας Ξάνθης προκειμένου να φυγαδευτεί από την πίσω πόρτα.

Το επεισόδιο έγινε στο κέντρο της Ξάνθης και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι όλος ο κόσμος που παρακολούθησε το περιστατικό, συμπαραστάθηκε στους εργαζόμενους.

Δείτε το βίντεο που μεταδίδει το xanthipress.gr

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…