Newsroom

Newsroom

Φυλάκιση 12 μηνών στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ για την κακοποίηση της συντρόφου του (video)

Το δικαστήριο αποφάσισε η ποινή του να είναι μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως.

ΕΡΤ 1445x864 1

Ένοχος με ποινή φυλάκισης 12 μηνών κρίθηκε από το Μονομελές Αυτόφωρο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής κατά συρροή.

Η ποινή είναι μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ημερησίως.

Παράλληλα, στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της μη προσέγγισης και επικοινωνίας με οποιαδήποτε τρόπο (φυσικά, τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά) με την παθούσα, μέχρι την αμετάκλητη εκδίκαση της υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι η κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής φέρεται να τελέστηκε τόσο σε βάρος της νυν όσο και σε βάρος της πρώην συντρόφου του δημοσιογράφου.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι για την προστασία της παθούσας, που είναι η μη προσέγγιση και η απαγόρευση επικοινωνίας με οποιαδήποτε τρόπο (φυσικά, τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά) μέχρι την αμετάκλητη εκδίκαση της υπόθεσης.

Παρούσες στη δίκη και η νυν και η εν διαστάσει σύντροφος του δημοσιογράφου που τον έχουν καταγγείλει.

Στη δίκη κατέθεσαν και οι δύο καταγγέλλουσες ενώ ο δημοσιογράφος είπε στην απολογία του «και την προηγούμενη ημέρα έκανα ρεπορτάζ για την ενδοοικογενειακή βία. Δεν είμαι αυτός που παρουσιάζεται έχω δεχθεί ανθρωποφαγία, είμαι 25 χρόνια επαγγελματίας δημοσιογράφος. Δεν έχω κατηγορηθεί πότε. Στο παρελθόν υπήρξα μόνο μάρτυρας».

Στο δικαστήριο κατέθεσε και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου λέγοντας πως πήγε τη Δευτέρα σπίτι της στις 11 το βράδυ για να δει τα παιδιά του.

«Μου είπε απλά μη μου πάρεις τα παιδιά θα σε σκοτώσω. Είχε έντονες μεταπτώσεις δεν ένιωσα απειλή ήταν εμφανές ότι είχε νεύρα ήταν επηρεασμένος από το συμβάν με τη σύντροφό του  και εγώ δεν ήθελα να δει τα παιδιά και να τα ταράξει» τόνισε η μάρτυρας.

Ύδρα: «Οι ελληνικές Αρχές μας άφησαν να φύγουμε ανενόχλητους» – Η απίστευτη αποκάλυψη του ολιγάρχη από το Καζακστάν

ydra fwtia 1

Ύδρα: «Οι ελληνικές Αρχές μας άφησαν να φύγουμε ανενόχλητους» – Η απίστευτη αποκάλυψη του ολιγάρχη από το Καζακστάν

Ανενόχλητοι έφυγαν από την Ελλάδα οι βασικοί ύποπτοι για τη φωτιά στην Ύδρα

Νόρα Βαλσάμη: Στο νοσοκομείο περιμένοντας να χειρουργηθεί – «Πονάω πολύ» (Video)

valsami

Νόρα Βαλσάμη: Στο νοσοκομείο περιμένοντας να χειρουργηθεί – «Πονάω πολύ» (Video)

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η ενζενί του παλιού ελληνικού κινηματογράφου αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που περνάει…