Γ. Τσατραφύλλιας: Θα ξεπεράσουμε τους 43 βαθμούς – Καύσωνας διαρκείας σε όλη τη χώρα

Σύμφωνα με ανάρτηση του μετεωρολόγου του Alpha, Γιώργου Τσατραφύλλια, ο επίμονος καύσωνας που επηρεάζει και τη χώρα μας ενδέχεται να διατηρηθεί μέχρι της 24-25 Ιουλίου.

paralia 10

“Επίμονος καύσωνας με επιθετικές τάσεις στους 44 βαθμούς…” αναφέρει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας στην πρόγνωσή του για τον καιρό, κάνοντας λόγο για καυσωνικό φαινόμενο με εξάρσεις στις υψηλές θερμοκρασίες, με το φαινόμενο να επιμένει έως και τις 24-25 Ιουλίου.

Ειδικότερα, ο μετεωρολόγος του Alpha Γιώργος Τσατραφύλλιας αναφέρει σε ανάρτησή του πως “ο επίμονος καύσωνας που επηρεάζει και τη χώρα μας ενδέχεται να διατηρηθεί μέχρι της 24-25 Ιουλίου. Στο διάστημα αυτό οι επικρατέστερες θερμοκρασίες θα είναι λίγο πάνω ή λίγο κάτω από τους 40 βαθμούς στις συνήθεις ηπειρωτικές περιοχές που βρίσκονται μακριά από τη Θάλασσα”.

“Ωστόσο, το καυσωνικό επεισόδιο που ζούμε εκτός από την μεγάλη διάρκεια θα παρουσιάσει και ακραίες εξάρσεις. Μία από αυτές φαίνεται να πραγματοποιείται το διήμερο Τετάρτη- Πέμπτη 17-18/7 με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 42-43 βαθμούς. Σε ποιες περιοχές; Αιτωλοακαρνανία και Πελοπόννησο”, σημειώνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

“Επίσης δεν αποκλείεται λίγο πριν αποκλιμακωθεί ο καύσωνας να έχουμε και νέα ακραία έξαρση. Υ.Γ : Σε καμία περίπτωση μην υποτιμήσετε το φαινόμενο. Θα περάσει και αυτό!”, καταλήγει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι