Newsroom

Newsroom

Γιάμαλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής της στο MEGA (video)

«Χαίρομαι πάρα πολύ νομίζω έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή για αυτή τη νέα σεζόν», σχολίασε η Νατάσα Γιάμαλη

Γιάμαλη

Η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη μετά από έξι χρόνια στο Kontra Channel και κάνοντας για 5 χρόνια καθημερινά την ενημερωτική εκπομπή «Kontra 24» κάνει το μεγάλο βήμα και από το κανάλι του Ταύρου μεταπηδά στο MEGA.

Εδώ και πολύ καιρό φημολογούταν η συγκεκριμένη μεταγραφή από το Μεγάλο Κανάλι, η επίσημη ανακοίνωση όμως ήρθε χθες (17/06) και η δημοσιογράφος σε δηλώσεις της στο «Breakfast@Star» εξέφρασε τη χαρά της για το νέο επαγγελματικό βήμα χωρίς όμως να δίνει λεπτομέρειες για την εκπομπή που θα αναλάβει.

Αναστασία Γιάμαλη: Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA – «Άμεση, μαχητική και με άποψη»

Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι θα τη δούμε στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου μετά τον Κώστα Τσουρό ως μια συνέχεια του «Live News», της καθημερινής εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου.

Τι δήλωσε η Νατάσα Γιάμαλη για τη νέα σελίδα στην καριέρα της

«Χαίρομαι πάρα πολύ νομίζω έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή για αυτή τη νέα σεζόν, χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία μετά από αρκετά χρόνια, μετά από έξι χρόνια σκληρής δουλειάς να δοκιμαστώ και σε κάτι μεγαλύτερο», ανέφερε αρχικά.

Για το πως αντιμετώπισαν οι συνεργάτες της το νέο επαγγελματικό βήμα σχολίασε ότι: «Είμαστε τόσα χρόνια μαζί, είμαστε μια πολύ αγαπημένη ομάδα, άλλωστε ο αρχισυντάκτης μου μετακινείται μαζί μου οπότε όλοι χαιρόμαστε που ο καθένας και η καθεμία θα κάνει το καλύτερο δυνατό για τη δεδομένη χρονική στιγμή και για αυτά που σκεφτόταν».

«Ούτε εγώ θα το διευκρινίσω γιατί δεν το γνωρίζω, δεν έχει καταλήξει ακόμη, είμαι σίγουρη ότι από Σεπτέμβρη θα καταφέρουμε να πούμε περισσότερα.

Έχετε σίγουρα καλύτερο ρεπορτάζ από μένα, εγώ δεν μπορώ ούτε να σας επιβεβαιώσω ούτε να σας διαψεύσω», είπε για την εκπομπή την οποία θα αναλάβει.

«Εγώ ενημέρωση ξέρω να κάνω άρα κοινωνία, πολιτικό, τέτοια πράγματα, από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα είναι δεν έχω πλήρη εικόνα, εύχομαι να πάει καλά, εύχομαι να είναι κάτι που θα το αγαπήσει ο κόσμος γιατί ούτως ή άλλως εκεί κρίνεται η δική μας δουλειά και είναι και πολύ σκληρός ο τρόπος που κρίνεται, εύχομαι να πάει καλά», συμπλήρωσε.

«Ήταν μεγάλη χαρά ότι ξεκίνησα από ένα κανάλι σαν το ΚΟΝΤΡΑ που μου έδωσε και τη στήριξη και την ελευθερία να κάνω αυτό που με εκφράζει, είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσουμε έτσι», κατέληξε.

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

βαξ παπ

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Ο πρώην υπουργός είχε απειλήσει με μηνύσεις και αγωγές για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του…