Γιάννης Ραγκούσης: "Είμαι εδώ για τις εκλογές"

[…]

ragkousis

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Ραγκούσης, αναφορικά με τη συμμετοχή του ή όχι στις προσεχείς εθνικές εκλογές στην εκλογική περιφέρεια της Β΄ Αθηνών.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» στη ΝΕΤ, ο κ. Ραγκούσης υπογράμμισε ότι ούτε διεκδικεί, ούτε ασκεί καμία πίεση τη δεδομένη χρονική στιγμή και απλά περιμένει τις αποφάσεις των οργάνων του κόμματος.

«Εγώ θα περιμένω, δεν θα μιλήσω καθόλου, τις αποφάσεις των οργάνων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τις τελικές αποφάσεις που αύριο θα γνωστοποιηθούν και σε κάθε περίπτωση εδώ είμαστε» υπογράμμισε ο κ. Ραγκούσης, δηλώνοντας παρών εν όψει των προσεχών εθνικών εκλογών.

«Αν κάποιοι νομίζουν ότι επειδή εγώ τήρησα μία στάση αρχής, ότι θα πρέπει για αυτό «να με εκδικηθούν ή να με τιμωρήσουν», εγώ είμαι έτοιμος να πληρώσω το όποιο κόστος. Δεν μετανιώνω ούτε πρόκειται εκ των υστέρων να άλλαζα κάτι σε σχέση με τη χθεσινή μου στάση στην ψηφοφορία» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα σχολίασε το γεγονός της συμμετοχής του στις εθνικές εκλογές του 2009 στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, λέγοντας ότι ήταν επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου, η οποία ελήφθη την τελευταία στιγμή.

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…