Γιώργος Λιάγκας: «Έκρηξη» για τα σβησμένα ονόματα στη Βουλή – «Ντροπή, τους σκοτώνετε ξανά» (video)

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας με την απόφαση να σβηστούν τα 57 ονόματα των νεκρών των Τεμπών έξω από τη Βουλή

Λιάγκας

Έντονες είναι οι αντιδράσεις από το πρωί σχετικά με την απόφαση να σβηστούν τα 57 ονόματα των θυμάτων των Τεμπών, τα οποία γράφτηκαν χθες έξω απ’ τη βουλή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης ενός χρόνου από την τραγωδία.

Θέση για το παραπάνω πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, μέσω της εκπομπής του, ο οποίος ξέσπασε για τη συγκεκριμένη απόφαση τονίζοντας ότι είναι σαν να σκοτώνουν ξανά αυτά τα άτομα, λέγοντας επίσης ότι έσβησαν κάτι που θα το έσβησε ούτως η άλλως ο χρόνος και η βροχή και ότι δεν έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Πιο αναλυτικά είπε: «Ντροπή κυρίες και κύριοι, ντροπή! Είτε φταίει ο δήμαρχος, είτε η αντιδήμαρχος ή ακόμα και αυτός ο άνθρωπος να πήρε μόνος του την πρωτοβουλία, ντροπή! Δεν το κάνεις. Είναι σαν να τους ξανασκοτώνεις. Όταν πάτε και σβήνετε βίαια τα ονόματα, που έτσι κι αλλιώς θα τα έσβηνε ο χρόνος, η βροχή, η φθορά, τα πατήματα των περαστικών, είναι σαν να τους ξανασκοτώνεις. Ντροπή!Ενσυναίσθηση λέγεται, που δεν υπάρχει στη χώρα αυτή.

Να κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη αυτές τις μέρες, μην κουνάτε δάχτυλο, κοιταχτείτε στον καθρέφτη αυτές τις ημέρες, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία.

Τέμπη - Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας: "Σβήσατε τα 57 ονόματα, ντροπή, τους σκοτώνετε ξανά"

Έσβησαν σε χρόνο dt τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών από τον Άγνωστο Στρατιώτη

Το πρωί της Τετάρτης, κατά την πορεία μνήμης των θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη, οι συγκεντρωμένοι έγραψαν τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με κόκκινη μπογιά, σε μία συμβολική χειρονομία.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, τα ονόματα είχαν ήδη σβηστεί, καθώς συνεργείο καθαριότητας του δήμου Αθηναίων επέδειξε… αξιοζήλευτη σπουδή για να τα εξαφανίσει.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, η Ρωξάνη Μπέη, αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αθηναίων, εξήγησε πως η ίδια δεν έδωσε εντολή να καθαριστεί το σημείο, όμως πάντα τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου καθαρίζουν μετά από τις πορείες, και αυτό έγινε και εν προκειμένω. “Ήταν στο πλαίσιο του κανονικού προγράμματος, δεν πήγαν κάποια ειδικά συνεργεία”, σημείωσε.

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας 19χρονης από…