Newsroom

Newsroom

Γραμματικό: Έπεσε το ταβάνι σε αίθουσα Νηπιαγωγείου

Ένα απίστευτο και ταυτόχρονα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στο 1ο Νηπιαγωγείο Γραμματικού με τα παιδιά -από τύχη- να γλιτώνουν καθώς είχαν σχολάσει.

grannatikonipiagogio

Εξοργισμένοι είναι τις τελευταίες ώρες οι γονείς των μαθητών του 1ου Νηπιαγωγείου Γραμματικού, καθώς έγινε γνωστό πως υποχώρησε το ταβάνι, μετατρέποντας το κτήριο σε βομβαρδισμένο τοπίο. Ευτυχώς τα νήπια είχαν σχολάσει και δεν προέκυψαν τραυματισμοί, όμως οι κηδεμόνες κάνουν λόγο για μία τραγική κατάσταση και ζητούν καλύτερες συνθήκες.

«Κίνησα αμέσως τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν, με γνώμονα την ασφάλεια παιδιών και δασκάλων»

Πιο συγκεκριμένα, το συμβάν γνωστοποιήθηκε από τον δήμαρχο Μαραθώνα. Στέργιο Τσίρκα ο οποίος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:

«Θέλω να εκφράσω την λύπη μου και την μεγάλη ανησυχία για το περιστατικό στο Νηπιαγωγείο του Γραμματικού. Σε καμία περίπτωση δεν το αντιμετωπίζουμε σαν ένα μικρό πρόβλημα, αντιθέτως από την πρώτη στιγμή βρέθηκα στο σχολείο και κίνησα τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επιβάλλεται η ψυχραιμία και η συνεργασία όλων μας ώστε να λυθούν τα προβλήματα και να επιβληθούν οι οποίες ευθύνες αναλογούν στο καθένα. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου, ότι με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και των δασκάλων θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και θα διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες που έγινε το συμβάν. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους, ότι είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις και απαντήσεις σε ότι προκύπτει», ανέφερε, ενώ αργότερα σε δηλώσεις του υποστήριξε:

«Το συμβάν έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, αφού τα παιδιά είχαν σχολάσει. Έπεσε ένα κομμάτι ψευδοροφής ελαφρού τύπου. Ανησυχήσαμε και ανησυχούμε για το γεγονός και διερευνούν οι μηχανικοί του δήμου τις συνθήκες που συνέβη· αν έχουν γίνει κακοτεχνίες ή οτιδήποτε άλλο. Να τονίσω ότι όλα τα έγγραφα που ζητεί η Αντιπολίτευση βρίσκονται στη διάθεσή της. Και επίσης όλα έχουν γίνει νομότυπα. Το κτήριο έχει περάσει από επιτροπή που ενέκρινε την ακαταλληλότητά του. Δεν γίνονται τυχαία και στο πόδι αυτά»!

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Η αντιπολιτευόμενη παράταξη του δήμου Μαραθώνα, στον οποίο ανήκει και το Γραμματικό, «φωνάζει» για ακαταλληλότητα του κτηρίου, το οποίο βρίσκεται κάτω από εξέδρες γηπέδου! Ο Αριστείδης Παπουτσής, επικεφαλής της Αντιπολίτευσης σε ανάρτησή του έγραψε: «Τόσους μήνες ζητάμε τα νομιμοποιητικά έγγραφα του συγκεκριμένου χώρου και ακόμη μας τα δίνουν…».

Ειδήσεις σήμερα:

Συνήγορος του Πολίτη: Έκθεση κόλαφος για τον βουλευτή της ΝΔ Πασχαλίδη – Απάνθρωπη συμπεριφορά σε έγκυο

Κρεοπώλης «έστειλε αδιάβαστους» ΣΚΑΪ και Αταίριαστους: «Ο κιμάς πρέπει να φτάσει 20 ευρώ το κιλό» (video)

Τέμπη: Σοκαριστικές φωτογραφίες ντοκουμέντο – Βιολογικό υλικό, προσωπικά αντικείμενα και συντρίμμια πεταμένα σε οικόπεδο (video)

Σάμι Μπάσο: Έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος ασθενής με προγηρία

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

 

ΠΑΣΟΚ: Η ώρα της αλήθειας – Πού μπορούν να το οδηγήσουν οι διεκδικητές της ηγεσίας

ΠΑΣΟΚΓραφεια

ΠΑΣΟΚ: Η ώρα της αλήθειας – Πού μπορούν να το οδηγήσουν οι διεκδικητές της ηγεσίας

Οι ευρωεκλογές του περασμένου θέρους έβγαλαν κρίση για τα τρία μεγαλύτερα κόμματα της χώρας, καθώς…

Καταγγελία ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου: «Ψήφισαν στις εκλογές στελέχη που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία»

εκλογες ΠΑΣΟΚ

Καταγγελία ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου: «Ψήφισαν στις εκλογές στελέχη που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία»

Το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις , ενώ ενημερώθηκε και η εφορευτική επιτροπή σε κεντρικό επίπεδο.

Βραχυχρόνια μίσθωση: Στην 5η θέση παγκοσμίως η Αθήνα με τα περισσότερα καταλύματα ανά κάτοικο

airbnb athens

Βραχυχρόνια μίσθωση: Στην 5η θέση παγκοσμίως η Αθήνα με τα περισσότερα καταλύματα ανά κάτοικο

Το τεράστιο πρόβλημα που έχει επιφέρει η βραχυχρόνια μίσθωση καταδεικνύεται από τα στατιστικά στοιχεία που…