Γυναικοκτονία στην Ιταλία: Την σκότωσε και μετά την παρίστανε για εβδομάδες, χρησιμοποιώντας το κινητό της

Οι τοπικές αρχές συνέλαβαν τον σύζυγο της Φραντσέσκα Ντεΐντα, η οποία εθεάθη ζωντανή για τελευταία φορά στα τέλη Μαΐου.

san sperate 770x480 1

Η υπόθεση εξαφάνισης της 42χρονης γυναίκας από τη Σαρδηνία, Φραντσέσκα Ντεΐντα (Francesca Deidda), φαίνεται να αποκαλύπτει μια ακόμη γυναικοκτονία στην Ιταλία.

Υπενθυμίζεται πως η 42χρονη Deidda εξαφανίστηκε στις 30 Μαΐου από την ιταλική πόλη San Sperate, στο Κάλιαρι της νότιας Σαρδηνίας. Μετά από εκείνη την ημερομηνία εστάλησαν μηνύματα από το τηλέφωνό της που ενημέρωναν φίλους και συγγενείς ότι είχε ανάγκη να μείνει μόνη της ώστε να διαχειριστεί το τέλος της σχέσης της, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν στο τηλέφωνο.

Το τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο εργαζόταν η 42χρονη έλαβε επίσης, μετά την εξαφάνισή της, ένα παράξενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την παραίτησή της.

Πώς συνελήφθη ο 42χρονος Igor Sollai για τη δολοφονία της γυναίκας του

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι τοπικές αρχές συνέλαβαν τον σύζυγο της Φραντσέσκα Ντεΐντα, Igor Sollai. Η 42χρονη εθεάθη ζωντανή για τελευταία φορά στα τέλη Μαΐου.

Οι ερευνητές που ανέλαβαν την υπόθεση, βάσει των αποκαλυφθέντων στοιχείων, συμπέραναν ότι ο 43χρονος Igor Sollai δολοφόνησε την 42χρονη σύζυγό του. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούσε το κινητό της νεκρής για εβδομάδες, ώστε ο κοινωνικός της κύκλος να συνεχίσει να πιστεύει ότι είναι ζωντανή.

Παρόλο που το κινητό της άτυχης γυναίκας δεν έχει ακόμη βρεθεί, «τα ίχνη που άφησε ο ύποπτος στο διαδίκτυο» οδήγησαν στη σύλληψή του, αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο αδελφός της Deidda, μαζί με έναν συνάδελφό της, δήλωσαν την εξαφάνιση της 42χρονης στις 30 Μαΐου. Όταν η αστυνομία ρώτησε τον Sollai γιατί δεν ανέφερε ο ίδιος την εξαφάνιση της συζύγου του, εκείνος απάντησε πως το θεώρησε περιττό αφού το είχε κάνει ο αδελφός της. Η αστυνομία απέκλεισε γρήγορα το ενδεχόμενο να έφυγε η γυναίκα οικειοθελώς από τη συζυγική εστία λόγω χωρισμού, καθώς και το σενάριο της αυτοκτονίας, και εστίασε την έρευνά της στην προβληματική σχέση της Deidda με τον σύζυγό της.

Ο Sollai είπε στις Αρχές ότι η σύζυγός του έφυγε προκειμένου να μείνει μόνη της ένα διάστημα για να «σκεφτεί», σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα. Υπάρχουν όμως στοιχεία που δείχνουν πως η σχέση τους πέρασε μια πολύ βαθιά κρίση πριν εξαφανιστεί η γυναίκα.

Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί το πτώμα της Deidda, o Sollai συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας την περασμένη εβδομάδα και παραμένει στη φυλακή.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος. «Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Και μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι ο πελάτης μας χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της συζύγου του ή έστειλε το email», δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο δικηγόρος του 43χρονου, Carlo Demurtas.

Ο Demurtas είχε κάνει εκστρατεία για να αφεθεί ελεύθερος ο Sollai ή να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό εν αναμονή της δίκης, αλλά ένας δικαστής αποφάσισε εχθές ότι ο φορτηγατζής θα παραμείνει υπό κράτηση.

Το σπίτι του ζευγαριού, όπου ζούσαν μαζί από το 2012, καθώς και τα αυτοκίνητά τους έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία.

Ειδήσεις σήμερα:

Η «συγγνώμη» του Νταλάρα για την… αγνώριστη φωνή του στο Ηρώδειο

Κάρπαθος: Τραγωδία σε ιστιοπλοϊκό αγώνα – Αθλήτρια έπεσε στη θάλασσα και πέθανε

Άγριο ξύλο μεταξύ επιβατών σε πτήση: «Δώσε μου την γ… τσάντα μου», Θα σου κόψω το σαγόνι» (video)

Αντώνης Ρέμος: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα σχετικά με τη φοροδιαφυγή εκατομμυρίων

Άγρια κόντρα Α. Πορτοσάλτε και Γ. Καλλιακμάνη για το κύκλωμα εκβιαστών – «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής» (video)

Άγρια κόντρα Α. Πορτοσάλτε και Γ. Καλλιακμάνη για το κύκλωμα εκβιαστών – «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής» (video)

O πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ;άφησε αιχμές ότι στο κύκλωμα υπάρχουν και κάποιοι «πιο…

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι