Newsroom

Newsroom

Η ανακοίνωση της οικογένειας Σουμάχερ τέσσερα χρόνια μετά

Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ έχει προτιμήσει την σιωπή μετά το ατύχημα που είχε ο επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 το 2013.

5ab27f771dc52409738b456c

Η μόνη πληροφορία που ήρθε στη δημοσιότητα δια μέσου της εκπροσώπου, Sabine Kehm ήταν τον Ιούλιο του 2014 όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ ξύπνησε μετά από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρισκόταν για έξι μήνες και θα μεταφερόταν σε κέντρο αποκατάστασης που είχε δημιουργήσει η ίδια η οικογένεια μέσα στο σπίτι τους στην Γενεύη.

Τώρα, η εκπρόσωπος της οικογένειας σπάει τη σιωπή της με σκοπό να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έχουν στηρίξει την οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια.

«Αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι η οικογένεια εκτιμά πραγματικά την συμπάθεια των οπαδών. Οι άνθρωποι πραγματικά βλέπουν και καταλαβαίνουν (την κατάσταση της υγείας του) ότι δεν πρέπει να μοιράζεται όλο αυτό δημόσια» αναφέρει χαρακτηριστικά η Sabine Kehm.

Η ενημέρωση έρχεται καθώς οι οδηγοί της F1 προετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια νέα σεζόν στην Αυστραλία αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά από ένα διάλειμμα τριών μηνών.

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.