H αντιφασιστική ανάρτηση του Jim Carrey προκάλεσε την οργή της εγγονής του Μουσολίνι

«Είσαι μπάσταρδος», απαντά η Αλεσσάντρα Μουσολίνι

JIM CARREY promo

Μια ανάρτηση του μεγάλου κωμικού ηθοποιού Τζιμ Κάρεϋ στο Twitter προκάλεσε την αντίδραση της εγγονής του ιταλού φασίστα ηγέτη Μπενίτο Μουσολίνι.

Ο Κάρεϋ, στην ανάρτησή του γράφει: «Αν αναρωτιέστε που οδηγεί ο φασισμός, απλά ρωτήστε τον Μπενίτο Μουσολίνι και την ερωμένη του, Κλαρέττα», συνοδεύοντας την ανάρτηση με ένα σκίτσο που απεικονίζει τον Μουσολίνι και την ερωμένη του κρεμασμένους ανάποδα.

Ο Μπενίτο Μουσολίνι, είχε σχέση με την κατά 28 χρόνια νεότερή του, Κλάρα Πετάσι, ενώ ο ίδιος ήταν παντρεμένος με τη Ρακέλ Μουσολίνι.

Στις 27 Απριλίου του 1945 ο Μουσολίνι και η Πετάσι αιχμαλωτίστηκαν από παρτιζάνους, καθώς ταξίδευαν σε κονβόι με μέλη της γερμανόφιλης «Ιταλική Δημοκρατία του Σαλό», της οποίας ήταν ηγέτης.

Την επόμενη ημέρα, ο Μουσολίνι και η Πετάσι εκτελέστηκαν από τους παρτιζάνους, ενώ στις 28 Απριλίου τα σώματά τους μεταφέρθηκαν στην Piazzale Loreto του Μιλάνου και κρεμάστηκαν ανάποδα μπροστά σε ένα βενζινάδικο. Τα σώματά τους φωτογραφήθηκαν, ενώ το πλήθος εκδήλωνε την οργή του εναντίον του φασιστικού καθεστώτος.

Ωστόσο, η ανάρτηση του ηθοποιού δεν έμεινε ασχολίαστη, καθώς η εγγονή του  Μουσολίνι, Αλεσσάντρα, που είναι ευρωβουλευτής με το Forza Italia του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, απάντησε στον Τζιμ Κάρεϋ αποκαλώντας τον «μπάσταρδο».

Φυσικά, οι απαντήσεις που έλαβε η Αλεσσάντρα Μουσολίνι δεν ήταν ιδιαίτερα θετικές.

«Νομίζω πως μπερδεύεις τον Τζιμ Κάρεϋ με τον δολοφόνο παππού σου», της απαντά ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος λογαριασμός απαντά ότι «είναι καλύτερο να είσαι μπάσταρδος παρά φασίστας. Αλληλεγγύη στους φασίστες».

Μάλιστα η Αλεσσάντρα Μουσολίνι δε δίστασε να τα βάλει και με τους χρήστες, καθώς απάντησε στον Evan O’Connell που της είπε ότι μπερδεύει τον ηθοποιό με τον «δολοφόνο παππού της», ότι ίσως και να τον μπερδεύει «με κάποιον από τη δική σου οικογένεια». «Ο παππούς μου πολέμησε για να απελευθερώσει την Ευρώπη από ανθρώπους όπως ο παππούς σου», απαντά ο Evan O’Connell για να λάβει την απάντηση της Μουσολίνι: «Θες και χειροκρότημα;»

Καβάλα: Αφελής οδηγός ξέχασε το χειρόφρενο και βρήκε το αυτοκίνητο του στη θάλασσα (video)

Καβάλα: Αφελής οδηγός ξέχασε το χειρόφρενο και βρήκε το αυτοκίνητο του στη θάλασσα (video)

Άτυχος στάθηκε ένας οδηγός στην Καβάλα, καθώς ξέχασε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του…

Κασσελάκης: Θράσος της ΝΔ να μιλά για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ όταν χρωστάει 488 εκατομμύρια ευρώ!

Κασσελάκης: Θράσος της ΝΔ να μιλά για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ όταν χρωστάει 488 εκατομμύρια ευρώ!

Την έντονη αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για τις οφειλές…

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για τον «χάλκινο» Θοδωρή Τσελίδη (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για τον «χάλκινο» Θοδωρή Τσελίδη (video)

Επέστρεψε στη χώρα μας μετά την τρομερή του εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Θοδωρής Τσελίδης.