Newsroom

Newsroom

H Χεζμπολάχ «τρύπησε» το Iron Dome του Ισραήλ –Στόχος η πρωθυπουργική κατοικία

Τρία drones εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο – Το ένα βρέθηκε κοντά στο σπίτι του Νετανιάχου!

Hezbollah

Ήχησαν οι σειρήνες νωρίς σήμερα το πρωί στο Ισραήλ καθώς η Χεζμπολάχ εκτόξευσε τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones). Πιθανολογείται ότι στόχος της επίθεσης ήταν μάλλον η βάση στο Glilot, που είναι τα κεντρικά της υπηρεσίας πληροφοριών του Ισραήλ.

Λίγο αργότερα ακούστηκαν εκρήξεις στην Καισάρεια, τη Χάιφα και το Καρμέλ καθώς τα drones εντοπίστηκαν στις περιοχές Γκλιλότ, Καισάρεια, Δυτική Γαλιλαία και κόλπο της Χάιφα. Οι σειρήνες ήχησαν σε Τελ Αβίβ και Χάιφα αλλά όχι στην Καισάρεια.

 

Μάλιστα ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος βρέθηκε κοντά στο σπίτι του Μπένιαμιν Νετανιάχου! Το γραφείο του πρωθυπουργού του Ισραήλ δεν αποκάλυψε που βρισκόταν την ώρα των εκρήξεων. Πληροφορίες αναφέρουν πως βρισκόταν στο σπίτι του στην Ιερουσαλήμ

 

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος προερχόμενο από το Λίβανο έπληξε σήμερα «δομή» της παραλιακής πόλης Καισάρεια στο κεντρικό Ισραήλ.Το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα «έπληξε μια δομή στην περιφέρεια της Καισάρειας», ανακοίνωσε ο στρατός χωρίς να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν υπάρχουν τραυματίες. Δύο άλλα drones αναχαιτίθηκαν, πρόσθεσε ο στρατός.

 

 

ΣΥΡΙΖΑ: Γεροβασίλη, Γκλέτσος και Ζαχαριάδης παραπέμπονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας

SYRIZA 16 1 1 768x480 1

ΣΥΡΙΖΑ: Γεροβασίλη, Γκλέτσος και Ζαχαριάδης παραπέμπονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στέλνουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος «για ακραίες εκφράσεις»…