H παράξενη γεύση του νερού οδήγησε στο πτώμα νεαρής ηθοποιού!

[…]

carmen

Έντονα παράπονα είχαν οι κάτοικοι μιας πολυκατοικίας στο Μεξικό, σχετικά με την περίεργη γεύση που είχε το νερό. Αιτία; Ένα πτώμα που είχαν πετάξει άγνωστοι στη δεξαμενή!  Σύμφωνα με τις Αρχές, η σορός, που βρέθηκε σε κατάσταση σήψης να επιπλέει στη δεξαμενή, ανήκε στην ηθοποιό Carmen Yarira Noriega Esparza η οποία είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου ένα χρόνο. 

Τον Φεβρουάριο του 2014 η όμορφη κοπέλα, αποφοιτώντας από το Τμήμα Ψυχολογίας έφυγε από την πόλη της για να μεταβεί στη μεξικανική πρωτεύουσα και να ακολουθήσει το όνειρό της, να γίνει ηθοποιός, ενώ είχε εργαστεί  και ως αεροσυνοδός για μερικά χρόνια.

carmen 2

Η Αστυνομία δεν είχε καταφέρει να εντοπίσει την κοπέλα που αγνοούνταν, και έτσι η οικογένεια και οι φίλοι της ξεκίνησαν μια τεράστια καμπάνια για τον εντοπισμό της μέσω των social medias, αλλά και γεμίζοντας τις μεγάλες πόλεις με τις φωτογραφίες της.

Την ημέρα που η Carmen δεν εμφανίστηκε στην κλινική όπου εργαζόταν ως ψυχολόγος στην πρωτεύουσα, αρκετοί φίλοι της σκέφτηκαν ότι μπορεί να την είχαν απαγάγει και πουλήσει στη βιομηχανία του sex trafficking. Όμως το πτώμα της κοπέλας βρισκόταν από την αρχή στη δεξαμενή του μπλοκ των πολυκατοικιών όπου διέμενε.

Η Αστυνομία ερευνά τη σχέση της Carmen με έναν ευκατάστατο επιχειρηματία που πλήρωνε το νοίκι για το διαμέρισμά της και τον οποίο είχε εγκαταλείψει για να κάνει σχέση με έναν επιτυχημένο δικηγόρο. Να σημειωθεί ότι η όμορφη Noriega εξαφανίστηκε μόλις μία εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη της μετακόμιση από το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Η 27χρονη, αν και σε προχωρημένη σήψη, αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς εξαιτίας των εμφυτευμάτων στήθους που είχε βάλει παλαιότερα. Η σωρός της ωστόσο, έχει μεταφερθεί για εξακρίβωση DNA, αλλά και για όλες τις εργαστηριακές εξετάσεις που μπορεί να καταδείξουν την αιτία θανάτου της.

Πρόταση γάμου σε συναυλία του Εισβολέα: «Αναστασία θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;» (video)

Πρόταση γάμου σε συναυλία του Εισβολέα: «Αναστασία θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;» (video)

Λίγο πριν ανέβει η Ιουλία Καραπατάκη στη σκηνή του Φεστιβάλ Πόζαρ μια πρόταση περίμενε μία…

Δεν υποκύπτουν στις πιέσεις του Άδωνη οι ιδιώτες γιατροί: Μόλις 12 δέχθηκαν να πάνε σε δημόσια νοσοκομεία (video)

Δεν υποκύπτουν στις πιέσεις του Άδωνη οι ιδιώτες γιατροί: Μόλις 12 δέχθηκαν να πάνε σε δημόσια νοσοκομεία (video)

Απελπισμένος εμγανίζεται ο υπουργός Υγείας, να διαχειριστεί τη βαριά δυσλειτουργία στο ΕΣΥ που προκαλεί η…