H τελευταία φωτογραφία του Τουπόλεφ – Η λίστα των επιβατών

Ο δημοσιογράφος του NTV Εβγένι Τολστόφ είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο facebook την τελευταία φωτογραφία του Τουπόλεφ που συνετρίβη σήμερα.

585f9b2e1dc524c9368b45fe

Τα συντρίμμια εντοπίζονται στη Μαύρη Θάλασσα σε βάθος 50-100 μέτρων.   


Όπως αναφέρει το Russia Today, κομμάτια του αεροσκάφους σκορπίστηκαν σε όλη την ακτή. Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μεταδίδει πως ξεβράζονται και προσωπικά αντικείμενα των επιβατών. Στο αεροσκάφος επέβαιναν τρία συνεργεία των τηλεοπτικών σταθμών Channel One Russia, NTV, και Zvezda της Ρωσίας, που αποτελούνταν από έναν δημοσιογράφο, έναν οπερατέρ και έναν ηχολήπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγγραφα που ανήκαν στον δημοσιογράφο του Channel One ξεβράστηκαν στην ακτή.

Το τριμελές συνεργείο του καναλιού NTV που ταξίδευε με το Τουπόλεφ


Στη λίστα των επιβατών που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο συγκαταλέγονται 64 μέλη της Ensemble Alexandrov, ενός γνωστού μουσικού συνόλου από τις περιοδείες που δίνει στο εξωτερικό υπό την αιγίδα του ρωσικού στρατού, οκτώ στρατιωτικοί μεταξύ των οποίων ο διευθυντής της Ensemble Alexandrov Βαλέρι Χαχίλοφ, οκτώ μέλη του πληρώματος, εννέα δημοσιογράφοι, δύο υψηλόβαθμοι πολιτικοί αξιωματούχοι και η Ελιζαβέτα Γκλίνκα, επικεφαλής μιας πασίγνωστης στη Ρωσία φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…