Χρόνια πολλά ίντερνετ!

[…]

Μια λίστα με όσους γιορτάζουν την πρωταπριλιά στο ψηφιακό χωριό.
Σήμερα γιορτάζει και ένα μεγάλο κομμάτι(σ.σ ίσως το μεγαλύτερο) του ψηφιακού κόσμου.
Ας ευχηθούμε χρόνια πολλά:

1 Σε όσους ψάχνουν για ώρες το άβαταρ που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν στο τουίτερ, καλύπτοντας την πραγματική τους εικόνα.

2 Στα ανώνυμα blogs που γεννιούνται απ τη μήτρα της συκοφαντίας και ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι το απόθεμα κακίας των δημιουργών τους.

3 Σε αυτούς που πιστεύουν ότι το Facebook κυριολεκτεί όταν ονομάζει αυτούς που σε ακολουθούν Friends.

4 Σε αυτούς που κάνουν like χωρίς να διαβάσουν καν το κείμενο, αλλά ακολουθούν το ρεύμα των πολλών.

5 Σε όσους αναρτούν ειδήσεις χωρίς να τις έχουν διασταυρώσει, και όταν διαψεύδονται κρύβονται στο καβούκι τους, μετρώντας τα hits της ψευτιάς τους.

6 Σε όσους πενθούν για το θάνατο διάσημων προσώπων, που τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζουν καν την δουλειά τους. Σε όλα αυτά τα R.I.P που ξεχνιούνται μέσα σε μια ημέρα.

7 Σε όσους κλέβουν τα θέματα των άλλων, δεν αναφέρουν τις πηγές και με το γνωστό κομπασμό τα παρουσιάζουν για δικά τους, σίγουροι ότι δεν θα τους ανακαλύψει κανείς. Σαν να μην υπάρχει το google

8 Σε όσους νομίζουν ότι το instagram σε κάνει Andy Warhol.

9 Σε αυτές τις σελίδες που πετάγονται μπροστά σου, εκεί που δεν το περιμένεις και σου ανακοινώνουν με εκνευριστικές φωνές ότι είσαι ο νικητής της ημέρας.

10 Σε όσους έχουν στείλει έστω και μια φορά στη ζωή τους e-mail με τη φράση : « Στείλε αυτό το e-mail σε όσα περισσότερα άτομα μπορείς, και θα κερδίσεις ένα σημαντικό χρηματικό ποσό».

11 Σε όσους παίζουν με τα συναισθήματα των άλλων στα chat rooms
Η λίστα δεν τελειώνει. Μπορείς να την συμπληρώνεις για ώρα. Το μόνο που εύχομαι είναι κάθε πρωταπριλιά να γιορτάζουν λιγότεροι στο ψηφιακό χωριό.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…