Newsroom

Newsroom

Η "ασίστ" του Τσίπρα και τα τρίποντα του Πρέλεβιτς!

Θερμή συνάντηση είχε ο ζωντανός θρύλος του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν την μεγαλειώδη…

tsipras bane

Θερμή συνάντηση είχε ο ζωντανός θρύλος του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν την μεγαλειώδη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.  Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μαζί με τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο βρέθηκαν στο “Μακεδονία Παλλάς” καθώς υπήρχε ομιλία του Γιώργου Ορφανού προς αθλητικούς παράγοντες.

Στο ξενοδοχείο ήταν και ο κ. Τσίπρας, καθώς ακολουθούσε ομιλία του στο Παλέ. Όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέβηκε από το δωμάτιό του, οι Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος έσπευσαν να τον χαιρετίσουν, με τον Μπάνε να του λέει: «Πρόεδρε σήμερα μιλάς στο Αλεξάνδρειο;» Άμεση η απάντηση του καλά διαβασμένου και γνώστη όπως φαίνεται της ιστορίας του αθλήματος, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος απάντησε: «Ναι, εκεί που έβαζες τα τρίποντα».

Τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Γαλατσόπουλος, ο οποίος είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Έπρεπε να μιλήσεις σε άλλο γήπεδο», εννοώντας το «Παλατάκι» που είναι η έδρα του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ευχήθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα καλή επιτυχία στις εκλογές.

Αντιδράσεις των αστυνομικών για τις εξαγγελίες και διευκρινίσεις της κυβέρνησης!

αστυνομια

Αντιδράσεις των αστυνομικών για τις εξαγγελίες και διευκρινίσεις της κυβέρνησης!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.), σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά «Με μεγάλη απογοήτευση ακούσαμε…