Newsroom

Newsroom

Η "FAI" ανέλαβε την ευθύνη για τον φάκελο στον Κορυδαλλό

Η άτυπη αναρχική ομοσπονδία «FAI» ανέλαβε την ευθύνη για τον παγιδευμένο φάκελο απεστάλη στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με ανακοίνωση της…

fylakes

Η άτυπη αναρχική ομοσπονδία «FAI» ανέλαβε την ευθύνη για τον παγιδευμένο φάκελο απεστάλη στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Ο φάκελος, που εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη, είχε παραλήπτη τον διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με την αστυνομία, μέσα στον φάκελο βρέθηκε προκήρυξη, περιτυλιγμένη με μονωτική ταινία, την οποία υπογράφει η ιταλική τρομοκρατική οργάνωση “Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία – Διεθνές Δίκτυο (FAI)”.

Στο κείμενο της προκήρυξης, η οποία ήταν γραμμένη στα ιταλικά, αναγράφεται μεταξύ άλλων, ότι η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται ως ένδειξη αλληλεγγύης στα φυλακισμένα μέλη της “Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς”, καθώς και σε φυλακισμένους συντρόφους τους στη Χιλή, Ελβετία και Γερμανία.

Το εκρηκτικό υλικό ήταν τοποθετημένο όπως ακριβώς στο δέμα που στάλθηκε σε στρατόπεδο στο Λιβόρνο της Ιταλίας, ώστε ακόμα κι αν σκάσει το δέμα, το κείμενο να παραμείνει άθεικτο.
http://www.enet.gr/

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…