Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στα βήματα του Μητσοτάκη – Πήγε με το Falcon 7X της Π.Α μέχρι τη Μύκονο!

Την ώρα που το σαρωτικό κύμα ακρίβειας, μαστίζει την ελληνική κοινωνία εκείνη επιβαρύνει αλόγιστα τον κρατικό προϋπολογισμό.

falcon

Στο νησί της Μυκόνου βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Αυτή τη στιγμή η ΠτΔ μαζί με τους υπόλοιπους επισήμους που την συνοδεύουν ταξιδεύει για το νησί του Απόλλωνα όπου  θα εγκαινιάσει το ανακαινισμένο Μουσείο της Δήλου. Μέχρι εδώ όμως όλα καλά…

Η είδηση είναι, όπως αποκαλύπτει το newsbreak, ότι η πρόεδρος της Δημοκρατίας, για την μετακίνηση της στο νησί των ανέμων, ζήτησε να σηκωθεί το αεροσκάφος (VIP) Falcon 7X S/N 273 της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο χρησιμοποιείται για μεταφορά υψηλών προσώπων. Όλα αυτά την ώρα που το σαρωτικό κύμα ακρίβειας, μαστίζει την ελληνική κοινωνία και επιβαρύνει αλόγιστα τον κρατικό προϋπολογισμό, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν 13.352.853,00 ευρώ, με τη σύμβαση τετραετούς διάρκειας για την παροχή υπηρεσιών να υπογράφεται τον Φεβρουάριο του 2023.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στα βήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη λοιπόν, ο οποίος χρησιμοποιεί το κυβερνητικό αεροσκάφος όχι μονον για κοντινές πτήσεις αλλά και για προσωπική… χρήση όπως πρόσφατα βρέθηκε στο Πάπιγκο για διακοπές μετά τις Βρυξέλλες…

Ειδήσεις σήμερα:

Πιερίδη για εξωφρενική τιμή ξαπλώστρας στη Βουλιαγμένη: «Το νούμερο που βλέπω εκεί είναι αληθινό» (Video)

Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους με 233 επιβάτες

Καιρός: Το «πολυπόθητο» έκτακτο δελτίο για το τέλος του καύσωνα – 11 ημέρες αφόρητης ζέστης

Χαμός ανάμεσα σε Υποφάντη και τον TikToker Δημήτρη Σαββίδη – «Από το 2019 ως το 2022 δεν κάνατε την ίδια κριτική στην κυβέρνηση» (video)

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…