Newsroom

Newsroom

Η κυβερνητική προπαγάνδα δεν λειτουργεί καλά, το λέει ο ίδιος ο Μητσοτάκης

Σε απόγνωση ο πρωθυπουργός , προσπαθεί να «σπρώξει» το κυβερνητικό έργο μέσα από το Facebook 

5732509

Με μια ακατανόητη ανάρτηση 17 σημείων στο Facebook, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε το παράπονο του για το «πόσο δύσκολο είναι να επικοινωνήσουμε στον κόσμο το σύνολο του κυβερνητικού έργου»… με τα λόγια του ίδιου.

Ο πρωθυπουργός έκανε γνωστή την ανικανότητα της κυβέρνησης να επικοινωνήσει με την κοινωνία, ή με μία άλλη ανάγνωση… ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε απλά πως η κοινωνία γυρνάει την πλάτη και στα πεπραγμένα της κυβέρνησης και στην προπαγανδιστική στρατηγική του Μαξίμου.

Στην επίμαχη ανάρτησή σημειώνει ότι  στον απολογισμό αυτής της εβδομάδας διαπιστώθηκε πόσο δύσκολο είναι να επικοινωνεί η κυβέρνηση το έργο της με τον κόσμο και αυτό μάλιστα «είναι λογικό».

«Και είναι λογικό. Ο κόσμος έχει δουλειές, προβληματισμούς και άγχη, συχνά δεν έχει τη διάθεση ή τον χρόνο να μπαίνει σε λεπτομέρειες, ειδικά εάν θεωρεί πως δεν τον αφορούν άμεσα», πάλι με τα λόγια του ίδιου του πρωθυπουργού.

Αναφέρει εισαγωγικά στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν παραθέσει τα 17 σημεία:

«Κάθε εβδομάδα κάνουμε έναν εσωτερικό απολογισμό του έργου μας – κοιτάμε τι πετύχαμε, τι άλλαξε προς το καλύτερο, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα, τι χρειάζεται να βελτιώσουμε – με λίγα λόγια, κοιτάμε τι μαθήματα προκύπτουν.

Στη συζήτηση αυτής της εβδομάδας διαπιστώσαμε ξανά το πόσο δύσκολο είναι να επικοινωνήσουμε στον κόσμο το σύνολο του κυβερνητικού έργου.

Και είναι λογικό. Ο κόσμος έχει δουλειές, προβληματισμούς και άγχη, συχνά δεν έχει τη διάθεση ή τον χρόνο να μπαίνει σε λεπτομέρειες, ειδικά εάν θεωρεί πως δεν τον αφορούν άμεσα.

Σήμερα όμως αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας όλα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι ένα μεγάλο κείμενο, που δεν συνάδει με τις επιταγές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των γρήγορων μηνυμάτων. Όμως πιστεύω βαθιά πως έχει μια αξία. Γιατί πιστεύω πως αντανακλά την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε κάθε μέρα να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών.

Πάμε λοιπόν να δούμε μία επισκόπηση 17 κυριότερων στοιχείων του κυβερνητικού έργου της προηγούμενης εβδομάδας»

Τραγωδία στην Εύβοια: Άνδρας έπαθε εγκεφαλικό και πέθανε όταν είδε τη φωτιά κοντά στο σπίτι του

6284605

Τραγωδία στην Εύβοια: Άνδρας έπαθε εγκεφαλικό και πέθανε όταν είδε τη φωτιά κοντά στο σπίτι του

Ο ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από συγγενείς του που τον αναζητούσαν για ώρες

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο «χαλαρός» Τούρκος σκοποβόλος που πήρε μετάλλιο και έγινε viral – Έριχνε με το χέρι στην τσέπη (video)

τουρκια

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο «χαλαρός» Τούρκος σκοποβόλος που πήρε μετάλλιο και έγινε viral – Έριχνε με το χέρι στην τσέπη (video)

Ο 51χρονος Τούρκος Γιουσούφ Ντίκετς με το πρωτότυπο στυλ του κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο…