Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετέτρεψε μια απαράδεκτη ερώτηση σε μάθημα αντισεξισμού (video)

H ερώτηση για τον Πηδαλάκη που την έκανε να εκνευριστεί και να αποχωρήσει

Screenshot 4 16

Αντιμέτωπη με μια αδικαιολόγητη ερώτηση βρέθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απαντώντας όμως πολύ εύστοχα. Η πρώην παίκτρια του Survivor σχολιάζοντας για το αν θα έπαιρνε ξανά μέρος στο ριάλιτι δήλωσε: «Το πιο πιθανό είναι να μη βρίσκομαι στο Survivor All Star. Αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις, αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο, μέχρι τον Δεκέμβρη δεν ξέρεις τι μπορεί να αλλάξει».

Κάπου εκεί η δημοσιογράφος είχε την ατυχή έμπνευση να την ρωτήσει… «ο Κώστας Πηλαδάκης θα σε άφηνε να πας πάλι στο Survivor και να λείπεις τόσους μήνες;», προκαλώντας τον δικαιολογημένο εκνευρισμό της ηθοποιού.

«Είναι πάρα πολύ άσχημο να λέει κάποιος ότι αν θα με άφηνε ο Κώστας Πηλαδάκης και ο κάθε Πηλαδάκης και ο σύντροφος. Εγώ, σαν Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είμαι ανεξάρτητη προσωπικότητα και παίρνω τις αποφάσεις μόνη μου.

Δεν περιμένω κανέναν να μου δώσει άδεια.

Σαφώς και συζητάς κάποια πράγματα με τον σύντροφό σου, αλλά την τελική απόφαση την παίρνεις πάντα εσύ ο ίδιος. Και αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους όλες οι γυναίκες.

Καμία γυναίκα δεν είναι κτήμα κανενός. Αυτά έχω να πω και χαιρετώ», σημείωσε ορθά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βάζοντας τη δημοσιογράφο στη θέση της.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου  Ο εκνευρισμός της se ερώτηση για τον Κώστα Πηλαδάκη

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…