Η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις ευρωεκλογές: Ψήφισαν Λατινοπούλου και Βελόπουλο για να τιμωρήσουν τον Μητσοτάκη

To 90% αυτών που ψήφισαν την Αφροδίτης Λατινοπούλου, το έκανε γιατή θέλησε να στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση.

Δημοσκόπηση

Η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις ευρωεκλογές συνέβη για λογαριασμό της Politic, με τα αποτελέσματα αυτής να έχουν αρκετό ενδιαφέρον ως το πώς ψήφισε ο κόσμος και τι μηνύματα ήθελε να στείλει στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι το 90% όσων ψήφισαν Λατινοπούλου το έκαναν για να τιμωρήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ακριβώς το ίδιο έκανε και το 84% όσων ψήφισαν τον Κυράκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με την έρευνα, ένας στους δύο ψήφισε παραδοσιακά το κόμμα που ψηφίζει. Τρεις στους δέκα έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση, ενώ μόλις ένας στους δέκα ψήφισε τον ευρωβουλευτή της αρεσκείας του.

2 600x446 1

3 600x446 1

Η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις ευρωεκλογές – Η ακρίβεια πλήττει τον Μητσοτάκη

Μάλιστα οι λόγοι που ο κόσμος γύρισε την πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι φυσικά το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας που υπάρχει στη χώρα μας, με 4 στους 10 να καταψηφίζουν την κυβέρνηση για αυτό και πάνω από 2 στους 10, θέλησαν να στείλουν μήνυμα διαμαρτυρίας για το γάμο των ομόφυλων.

ομ

Όσον αφορά την αξιοπιστία των υπουργών της κυβέρνησης ιδιαίτερα έντονη είναι η αποδοκιμασία του κόσμου στον Κώστα Σρέκα, τον Λευτέρη Αυγενάκη και τη Νίκη Κεραμέως με την πλειοψηφία να μην τους θέλει στα κυβερνητικά σχήματα.

1 2 600x448 1

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κρητικός

Κούγιας σε Αναστασοπούλου: «Δεν έχετε το ειδικό βάρος να με ειρωνευτείτε» – Έντονος καυγάς για Λύτρα (video)

Κουτσελίνη: Απαντά μετά το σάλο και δεν παίρνει τίποτα πίσω – «Τίποτα από αυτά που με κατηγορείτε δεν στέκει» (video)

Απόστολος Λύτρας: Απίστευτο θέατρο της ΕΛΑΣ και του δικηγόρου – Προσποιήθηκαν ότι φορούσε χειροπέδες (video)

Ανευθυνότητα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Λ. Αθηνών-Η 17χρονη κείτονταν στον δρόμο χωρίς να την βοηθήσει κανείς!

λ.αθηνων

Ανευθυνότητα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Λ. Αθηνών-Η 17χρονη κείτονταν στον δρόμο χωρίς να την βοηθήσει κανείς!

Σοκάρει η απάθεια οδηγών που έβλεπαν την 17χρονη τραυματισμένη στο δρόμο, στη Λεωφόρο Αθηνών στο…