Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση μετά την απόπειρα του Τραμπ- Αιχμές κατά της μυστικής υπηρεσίας

Στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση μετά την απόπειρα δολοφονίας ο Τραμπ, εξαπέλυσε μύδρους κατά των Δημοκρατικών και άφησε αιχμές κατά της μυστικής υπηρεσίας

tramp

Ο Τραμπ πραγματοποίησε χθες και την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση μετά την απόπειρα δολοφονίας, στο Μίσιγκαν. Ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών και έχοντας στο πλευρό του και τον υποψήφιο αντιπρόεδρο, Τζέι Ντι Βανς, σχολίασε πως ενώ οι Δημοκρατικοί τον κατηγορούσαν ως «απειλή για τη Δημοκρατία», εκείνος δέχθηκε «μία σφαίρα για τη Δημοκρατία».  Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ χλεύασε τους Δημοκρατικούς, χαρακτηρίζοντας «αδύναμο» τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και παρομοιάζοντας την πρώην πρόεδρο της Βουλής, Νάνσι Πελόζι, με «σκυλί».

Διεμήνυσε επίσης ότι ήταν έτοιμος «να πάρει τον Λευκό Οίκο πίσω». Από την πλευρά του ο υποψήφιος αντιπρόεδρος, Τζέι Ντι Βανς, θέλησε να απαντήσει στην κριτική που έχει δεχθεί από την Κάμαλα Χάρις, ανταποδίδοντας τα πυρά.

«Είπε ότι δεν έχω πίστη σε αυτή τη χώρα. Λοιπόν, δεν γνωρίζω την Κάμαλα. Εγώ έχω υπηρετήσει στους Πεζοναύτες και έχτισα μία επιχείρηση. Εσύ, τι στο καλό έχεις κάνει;», είπε απευθυνόμενος στην υποψήφια αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών.

Αιχμές κατά της Μυστικής Υπηρεσίας

Για πρώτη φορά μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, ο Ντόναλντ Τραμπ άσκησε δημοσίως κριτική στη Μυστική Υπηρεσία και τις αρχές ασφαλείας, που είχαν αναλάβει τα μέτρα προστασίας στην προεκλογική ομιλία της Πενσυλβάνια.Για μία εβδομάδα απέφευγε το όποιο σχόλιο για κενά ασφαλείας και τα σοβαρά ερωτήματα που έχουν ανακύψει, ενώ αναφερόμενος στο πώς αντέδρασαν οι πράκτορες μετά τους πυροβολισμούς, είχε πει ότι «έκαναν φανταστική δουλειά».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ του Σαββάτου στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, σχολίασε ότι δεν έλαβε καμιά προειδοποίηση από τη Μυστική Υπηρεσία να μην ανέβει στη σκηνή για να εκφωνήσει την ομιλία του, παρά το γεγονός ότι αρκετοί από το πλήθος είχαν εντοπίσει τον 20χρνο ένοπλο πολύ νωρίτερα, να σκαρφαλώνει πάνω σε μία στέγη.

«Έγιναν λάθη», είπε ο δημοσιογράφος στον Τραμπ. «Παρακολουθούσαν τον τύπο επί σχεδόν μια ώρα, νωρίτερα. Κανείς δεν σας είπε να μην ανέβετε στη σκηνή;» ρώτησε τον Ρεπουμπλικάνο πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ο οποίος διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

«Κανείς δεν το ανέφερε, κανείς δεν είπε ότι υπήρχε πρόβλημα», απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ και συνέχισε λέγοντας: «Θα περίμενα για 15 (λεπτά), θα μπορούσαν να πουν να περιμένουμε για 15 λεπτά, 20 λεπτά, 5 λεπτά, οτιδήποτε. Κανείς δεν μίλησε!».

Στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Πώς ανέβηκε κάποιος σε εκείνη τη στέγη;». «Και τον είδαν πολλοί. Γιατί δεν αναφέρθηκε, αφού τον είχαν δει πάνω στη στέγη;», συμπλήρωσε.

 

Κέρκυρα: Σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό – Νεκρός ο οδηγός σύμφωνα με τοπικό μέσο (video)

Κέρκυρα: Σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό – Νεκρός ο οδηγός σύμφωνα με τοπικό μέσο (video)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν απο λίγο έξω από την πόλη της Κέρκυρας στην περιοχή…

Κέρκυρα: Σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό – Πληροφορίες για ένα σοβαρά τραυματία

Κέρκυρα: Σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό – Πληροφορίες για ένα σοβαρά τραυματία

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε έξω από την πόλη της Κέρκυρας, στην περιοχή Σγώβου.

Αρκαδία: Πώς έγινε η άγρια δολοφονία του 64χρονου μετά τη βάφτιση – Το ζευγάρι χτυπούσε τον 64χρονο με μανία (Video)

Αρκαδία: Πώς έγινε η άγρια δολοφονία του 64χρονου μετά τη βάφτιση – Το ζευγάρι χτυπούσε τον 64χρονο με μανία (Video)

Το ζευγάρι προσπάθησε να ξεγελάσει τις αστυνομικές αρχές, δηλώνοντας... «λεκτική επίθεση» από το θύμα τους.