Η Ryanair τρολάρει την Τρας: Της «έβγαλε» εισιτήριο για… οποιονδήποτε προορισμό

Και κάπως έτσι, η αεροπορική εταιρεία αποχαιρετά την Τρας.

My project 1 7

Η πρωθυπουργός της χώρας Λιζ Τρας προχώρησε νωρίτερα σε δήλωση-«βόμβα» μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής 1922, ανακοινώνοντας την παραίτησή της από την ηγεσία των Συντηρητικών. Η παραίτηση της Λιζ Τρας έλαβε χώρα μόλις 44 ημέρες μετά την ανάληψη της εξουσίας, γράφοντας αρνητική ιστορία ως η πιο βραχύβια πρωθυπουργός της χώρας.

Θέση για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη Μεγάλη Βρετανία δε δίστασε να πάρει με τη σειρά της και η Ryanair, με έναν δικό της πρωτότυπο και καυστικό τρόπο.

Συγκεκριμένα η αεροπορική εταιρεία με ανάρτησή της στο Twitter τρολάρει τη – μέχρι πρότινος – πρωθυπουργό της χώρας, καθώς έχει εκδόσει στο όνομά της ένα εισιτήριο…για οποιονδήποτε προορισμό επιλέξει η ίδια.

Και κάπως έτσι, η εταιρεία αποχαιρετά την Τρας.

Μάλιστα το τρολάρισμα συνεχίζεται καθώς η θέση στην οποία καλείται να καθίσει η Λιζ Τρας έχει τον αριθμό 10 D που παραπέμπει στον αριθμό της πρωθυπουργικής κατοικίας στο Λονδίνο. Η συγκεκριμένη ανάρτηση ήδη έχει γίνει viral στο Twitter καθώς έχει πάνω από 6.390 retweets και 1.660 παραθέσεις, ενώ έχουν πατήσει «favourite» πάνω από 63.600 χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

H τρολ-ανάρτηση της Ryanair:

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…