Η σπόντα του Τάκη Φύσσα για τον Λουίς Φίγκο: «Τον έχει τσούξει, δεν μας έδωσε συγχαρητήρια για το Euro» (video)

Σπόντα για τη συμπεριφορά που είχε όλα αυτά τα χρόνια ο Λουίς Φίγκο έριξε ο Τάκης Φύσσας

profile player 960x540 6

Φιλικό για τ0υς εορτασμούς των 20 χρόνων από την κατάκτηση του Euro έδωσαν οι τότε παίκτες της εθνικής, οι οποίοι αντιμετώπισαν Ευρωπαίους θρύλους της τότε εποχής, χάνοντας με 2-1 σε ένα ματς που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω γεμίζοντας τους πάντες με νοσταλγία.

Ένα απ’ τα πράγματα που συζητήθηκαν, αρνητικά, ήταν η συμπεριφορά του Λουίς Φίγκο, ο οποίος στην αρχή του ματς ούτε καν κοίταξε τον Θοδωρή Ζαγοράκη στις χειραψίες των αρχηγών, ενώ όταν έβαλε γκολ το πανηγύρισε λες και σκόραρε στον τότε τελικό.

Legends 2004 vs UEFA All Stars (20 Years Legacy Match) | Highlights - 11/07/2024 | COSMOTE SPORT HD

Μάλιστα ο Τάκης Φύσσας σε δηλώσεις του μετά το ματς, αφού πρώτα είπε πόσο ευχάριστο ήταν αυτό το παιχνίδι, στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο Φίγκο ήταν ο μοναδικός που δεν συνεχάρη την εθνική για το Euro, σχολιάζοντας ότι τον έτσουξε η τότε νίκη της Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά ο πρώην διεθνής είπε: «Τώρα οι αναμνήσεις έχουν γυρίσει για τα καλά… Πέρασαν τα χρόνια, είναι πολύ ευχάριστο που βρισκόμαστε μετά από 20 χρόνια εδώ με τους ομογενείς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και παίξαμε 80 λεπτά σε ένα πάρα πολύ ωραίο γήπεδο.

Τιμήσαμε τον Ότο Ρεχάγκελ, ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε την μοίρα της εθνικής. Σίγουρα και για εμάς ήταν πολύ ευχάριστο που περάσαμε δύο ώρες μαζί, μπορεί να μην καταφέραμε να κερδίσουμε αλλά η νίκη είναι πολύ μεγάλη αν σκεφτείς ότι βρισκόμαστε ξανά μαζί ως ομάδα με όλες αυτές τις αξίες που είχαμε να έρχονται στην επιφάνεια.

Ο Φίγκο ήταν πολύ τυχερός με το γκολ που έβαλε… σκύλιασε! Πάντα έτσι ήταν. Ο μόνος που δεν μας είχε δώσει συγχαρητήρια όταν πήραμε το EURO.. Τον έτσουξε που λέμε… Δεν πειράζει όμως, είναι μια τεράστια προσωπικότητα. Το πόσο πολύ ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι δείχνει πόσο μεγάλη προσωπικότητα ήταν».

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό