Newsroom

Newsroom

Η στιγμή που όλοι περίμεναν: Σήμερα στο ΟΑΚΑ η μεγάλη συναυλία των Coldplay (video)

Μέσα από χίλια κύματα πέρασε το μεγαλύτερο συναυλιακό event του καλοκαιριού λόγω του προβλήματος στο στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ

coldplay 2024 1 1

Το μεγάλο συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού έφτασε και οι Coldplay “προσγειώνονται” στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 8 Ιουνίου και την Κυριακή 9 Ιουνίου, ανήμερα των Ευρωεκλογών.

Οι δύο συναυλίες στην Αθήνα έγιναν αμέσως sold-out με το που άρχισε η προπώληση. Και τώρα έφτασε η μεγάλη στιγμή!

Το Σάββατο 8 Ιουνίου και την Κυριακή 9 Ιουνίου οι Βρετανοι σούπερσταρς Coldplay, μετά από τουλάχιστον ενάμιση χρόνο εντατικής προετοιμασίας από τους διοργανωτές, και λόγω του προβλήματος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα,  εμφανίζονται στο ΟΑΚΑ.

 

120.000 άνθρωποι θα βρεθούν συνολικά στις δύο sold out συναυλίες του βρετανικού συγκροτήματος. Στο στάδιο έφτασαν 27 τεραστίων διαστάσεων φορτηγά, τα οποία μεταφέρουν όλα τα αναγκαία για το σόου του βρετανικού συγκροτήματος.

Οι πόρτες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 17:00. Η Αντωνία Καούρη θα εμφανιστεί στη σκηνή κατά 19:00 και, μία ώρα αργότερα, θα ακολουθήσει η Maisie Peters. Πάντως, οι Coldplay θα ανέβουν στη σκηνή του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του με τίτλο «Music of the Spheres», κατά τις 21:15.

Φαν των ColdPlay πάρκαραν από χθες τα Ι.Χ τους έξω από το ΟΑΚΑ

Υπό το φόβο να εγκλωβιστούν στη κίνηση γύρω από τους δρόμους του Σταδίου δεδομένου ότι αναμένονται 60.000 κόσμου στη σημερινή συναυλία, αρκετοί φαν του συγκροτήματος επέλεξαν να αφήσουν από χθες τα αυτοκίνητα τους σε σημεία κοντά στο ΟΑΚΑ τη στιγμή που οι διοργανωτές συνιστούν η πρόσβασης στο στάδιο να γίνεται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, με ποδήλατα, ακόμη και με πατίνια.

φαλ

 

Πρόκειται για μια συναυλία γεμάτη μηνύματα αγάπης και μηνύματα για την προστασία του πλανήτη, μέρος των εσόδων της οποίας διατίθενται για το καθάρισμα των ωκεανών κι άλλες δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος.

Τι επιτρέπεται και τι όχι στους θεατές της συναυλίας των Coldplay

-Σε κανένα σημείο του σταδίου δεν επιτρέπεται η χρήση πλαστικών μιας χρήσης.

-Δεν φέρνουμε μαζί μας μεταλλικά ή γυάλινα παγούρια και μπουκάλια, αντ’ αυτού προτιμάμε τα θερμός που θα διατηρήσουν το νερό μας δροσερό για περισσότερο και μπορούμε να τα γεμίζουμε από τις βρύσες πόσιμου νερού που θα υπάρχουν σε εμφανή σημεία.

-Δεν φέρνουμε μαζί μας μεγάλες τσάντες ή backpacks.

-Επιτρέπονται τα χιαστί τσαντάκια, «μπανάνες» και τσάντες μεγέθους σελίδας χαρτιού Α4 (30cm X 21cm).

Αποθηκεύουμε το εισιτήριο στο κινητό μας και αποφεύγουμε την εκτύπωση.

-Για την μετακίνησή μας από και προς το Ολυμπιακό Στάδιο, επιλέγουμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, το ποδήλατο ή τα ηλεκτρικά πατίνια και αποφεύγουμε το αυτοκίνητο.

-Δεν ξεχνάμε ότι τα LED wristbands (βραχιολάκια), που θα κάνουν την συναυλία ακόμα πιο μοναδική, επιστρέφονται μετά το τέλος της συναυλίας.

-Στα Bar της αρένας το κοινό θα εξυπηρετείται μόνο με τη χρήση POS, επομένως δεν ξεχνάμε την κάρτα μας.

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό