Newsroom

Newsroom

Ηλεία: «Να πέσει φωτιά από τον ουρανό» – Συγκλονίζουν οι γονείς της 11χρονης (Video)

«Ήθελε να γίνει γιατρός χωρίς σύνορα», είπε η μάνα στον Alpha για την 11χρονη. Περιέγραψε δε τι έγινε το επίμαχο βράδυ που το παιδί χάθηκε.

6247913 1

«Να πέσει φωτιά από τον ουρανό, θέλω δικαίωση» κραύγασε η Ιουλία, μάνα της 11χρονης που δολοφονήθηκε στην Ηλεία.

Οι γονείς του παιδιού σπαρακτικά ζητούν δικαίωση. «Ήθελε να γίνει γιατρός χωρίς σύνορα», είπε η μάνα στον Alpha για την 11χρονη. Περιέγραψε δε τι έγινε το επίμαχο βράδυ που το παιδί χάθηκε.

Ο δε πατέρας με κλάματα αναρωτήθηκε: «Δεν ξέρω τι έκανε στο παιδί μου αυτός το ξέρει».

Υπενθυμίζεται πως οι συγγενείς της αδικοχαμένης Βασιλικής και φίλοι της οικογένειας προσπάθησαν να λιντσάρουν τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο την ώρα που έφτανε με το περιπολικό στα δικαστήρια.

Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον κατεβάσουν από το αυτοκίνητο γιατί δέχτηκαν τη μαζική επίθεση του οργισμένου πλήθους κόσμου που είχε συγκεντρωθεί. Έξω από τα δικαστήρια βρίσκονταν συγγενείς της 11χρονης και κάτοικοι της κοινότητας Μυρτιάς, όπου μένει η οικογένεια.

O 37χρονος, χωρίς την παρουσία συνηγόρου υπεράσπισης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, ο 37χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της άπραγης ανηλίκου, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…