Newsroom

Newsroom

Ηλεία: «Θα σταθώ στα πόδια μου για τα πέντε παιδιά μου», λέει η σύζυγος του 37χρονου δολοφόνου (Video)

Η 37χρονη σύζυγος του δολοφόνου είναι παιδική φίλη με τη μητέρα της 11χρονης και μιλώντας στην κάμερα του MEGA περιέγραψε το σοκ που υπέστη όταν έμαθε για τον άνδρα της.

image 3 1

Οργή και θλίψη είναι τα συναισθήματα που προκαλεί η υπόθεση δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής από την Ηλεία, με την οικογένεια της 11χρονης αλλά και την οικογένεια του 37χρονου δολοφόνου να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Η 37χρονη σύζυγός του δολοφόνου είναι παιδική φίλη με την μητέρα της 11χρονης και μιλώντας στην κάμερα του MEGA περιέγραψε το σοκ που υπέστη μετά από όλα αυτά τα απίστευτα που έμαθε για τον άνδρα της.

«Ήρθε στο σπίτι και πήγε και κοιμήθηκε», λέει συντετριμμένη στο MEGA.

Στη συνέχεια, η 37χρονη είπε «Η μεγάλη μου κόρη κάθε μέρα κλαίει» και πρόσθεσε «Θα κοιτάξω να σταθώ στα πόδια μου, για τα πέντε παιδιά μου, έτσι κι αλλιώς μόνη μου έμεινα».

«Είμαι εγώ δίπλα τους, όσο μπορώ θα προσπαθήσω να μην μου λείψει τίποτα», λέει η ίδια.

Αναφερόμενη στην καταδίκη του για βιασμό ανηλίκου ντο 2017 ανέφερε:

«Για το 2017 το ήξερα αλλά ήταν λάθος μου που δεν το πίστεψα. Κανένας δεν το πίστεψε. Τον δικάσανε αλλά τον αφήσανε ελεύθερο και δεν το πίστεψα. Μακάρι να τον είχαν βάλει μέσα, και να γλίτωνε η Βασιλική. Και εγώ δεν θα είχε 5 παιδιά μαζί του, δεν θα είχαν ένα πατέρα δολοφόνο. Όλοι με κρίνουν και με βρίζουν γιατί πιστεύουν πως δεν θα μίλαγα; Την Ιουλία πάντα θα την αγαπάω. Εμείς τσακωνόμασταν αλλά στα παιδιά του ήταν πολύ καλός».

Όπως λέει, όταν το έμαθε τι έχει συμβεί ρώτησε τις μεγάλες της κόρες αν τους έχει κάνει κάτι αντίστοιχο: «Μου είπαν πως δεν τις πείραξε. Δεν έχω πρόβλημα να πάνε στον γιατρό τα παιδιά. Για εμένα δεν υπάρχει πια αυτός, έχει πεθάνει. Η μεγάλη μου κόρη κάθε μέρα κλαίει. Της εξηγώ πως δεν ήταν άνθρωπος αυτός. Δεν θα το αφήσω έτσι και σε ψυχολόγο θα τα πάω άμα χρειάζεται. Θέλω να σταθώ στα πόδια μου, γιατί είμαστε μόνες μας. Στο χωριό δεν έχω πάει, γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ο καθένας πάνω στα νεύρα μου. Θα βγάλω το επίθετό του από τα παιδιά και θα τους βάλω το δικό μου. Για εμάς έχει πεθάνει, τα παιδιά μου δεν έχουν πατέρα».

Δείτε το βίντεο:

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…