Newsroom

Newsroom

Ηλιόπουλος για Μητσοτάκη: «Είναι ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας»

«Τη μέρα που η κοινωνία στενάζει από τον κυβερνητικό ανορθολογισμό του άνοιξε-κλείσε και της απαγόρευσης στις 6 μμ ο πρωθυπουργός έδειξε ποιος πραγματικά είναι: ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας»

Ηλιόπουλος

«Επικίνδυνο και ανεύθυνο αλαζόνα» χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, με δήλωση που εξέδωσε για την «προκλητική παραβίαση των υγειονομικών μέτρων από τον πρωθυπουργό» κατά την επίσκεψη του στην Ικαρία.

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει ότι «ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη ο ίδιος, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο. Η προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου στο κορονο-πάρτι της Ικαρίας προκαλεί οργή».

«Τη μέρα που η κοινωνία στενάζει από τον κυβερνητικό ανορθολογισμό του άνοιξε-κλείσε και της απαγόρευσης στις 6 μμ ο πρωθυπουργός έδειξε ποιος πραγματικά είναι: ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας», δηλώνει.

Υπεθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Ικαρία εντοπίστηκε σε σπίτι να τρώει με περίπου 30 ακόμη άτομα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι στο οποίο έγινε η εκδήλωση ανήκει σε βουλευτή της ΝΔ. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα το αμφιλεγόμενο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 6 το απόγευμα.

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…