Ηράκλειο: Φωτογράφισε κρυφά τα οπίσθιά της, την χτύπησε με το μηχανάκι και την έσυρε στο δρόμο για 20 μέτρα! (photos)

Σε κατάσταση σοκ η 25χρονη, απευθύνει έκκληση να βρεθεί ο δράστης

χτυπημα κοπελα

Απίστευτη τροπή πήρε η επιστροφή από τη θάλασσα  για νεαρό ζευγάρι, στο Ηράκλειο, το απόγευμα της Παρασκευής. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το cretalive.gr στη διαδρομή από το Παγκρήτιο Στάδιο προς Αλικαρνασσό όπου μετέβαιναν με το μηχανάκι για να «τσιμπήσουν» κάτι πρόχειρο μετά το μπάνιο τους, η ζωή της 25χρονης κοπέλας θα διέτρεχε κίνδυνο αφού βρέθηκε να σύρεται στο οδόστρωμα «γραπωμένη» από το μηχανάκι άλλου οδηγού.

Δεν επρόκειτο για κάποια παράσυρση λόγω τροχαίου, αλλά για ένα ασύλληπτο επεισόδιο που ξεκίνησε με αφορμή την κρυφή φωτογράφιση των …οπίσθιων της, όπως καταγγέλλεται,  από τον οδηγό άλλης μηχανής. Στην παραλιακή λεωφόρο εκτυλίχθηκαν ασύλληπτες σκηνές καθώς η κοπέλα σύρθηκε για μέτρα στο οδόστρωμα ουρλιάζοντας, όσο ο οδηγός της μηχανής γκάζωνε για να την αναγκάσει να εγκαταλείψει το όχημα του.

Τι ακριβώς όμως συνέβη, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν επίσημα στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου το βράδυ της Παρασκευής; Τόσο η 25χρονη όσο και ο σύζυγος  της ήταν στο μηχανάκι με μαγιό και ρούχα της θάλασσας. Ειδικότερα η κοπέλα, όπως περιγράφεται και στην κατάθεση που έδωσε, φορούσε πάνω από το μαγιό μία δαντελωτή μαύρη φόρμα.

Κάποια στιγμή σταμάτησαν στο φανάρι, στον κυκλικό κόμβο, στο ύψος του ΟΛΗ. Όσο περίμεναν να ανάψει το πράσινο, ο σύζυγος  αντιλήφθηκε από τον καθρέφτη ότι ο οδηγός του δίκυκλου πίσω, είχε βγάλει το κινητό και τραβούσε φωτογραφίες την 25χρονη. Αυτό έγινε τρεις απανωτές φορές. Τον πλησίασε τότε  για να του κάνει παρατήρηση και ζήτησε το κινητό του τηλέφωνο για να διαγράψει τις φωτογραφίες. Ο οδηγός αρνήθηκε, ο σύζυγος όμως κατάφερε να του πάρει το κινητό από τα χέρια και τότε διαπίστωσαν ότι στις φωτογραφίες είχε τραβήξει τα …οπίσθια της 25χρονης.

τραυματισμός παραλιακή μαγιώ φωτογραφίες Ηράκλειο

 

«Πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω μου…»

Η κοπέλα ενοχλημένη απαίτησε από τον οδηγό να ξεκλειδώσει το κινητό του για να διαγράψει τις φωτογραφίες μπροστά της καθώς δεν είχε κανένα δικαίωμα.

 

Περιγράφεται, τότε, ότι ο οδηγός άρπαξε το κινητό από τα χέρια της 25χρονης και έβαλε μπρος να φύγει. «Πάτησε γκάζι και αντί να στρίψει δεξιά του για να με αποφύγει και να προχωρήσει, κατευθύνθηκε πάνω μου και με χτύπησε με πρόθεση. Εγώ έχασα την ισορροπία μου και αντανακλαστικά για να μην πέσω, κρατήθηκα από την σχάρα-χειρολαβή στο πίσω μέρος του δίκυκλου, με αποτέλεσμα να με σέρνει στο δρόμο, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων. Από το σοκ δεν είχα καταλάβει τι γινόταν. Του φώναζα «σταμάτα, σταμάτα, πονάω» και αυτός μου έλεγε «άσε τη μηχανή» και είχε τέρμα το γκάζι, για να με αναγκάσει να αφήσω τη χειρολαβή» περιγράφει.

Κάποια στιγμή η 25χρονη άφησε την σχάρα και βρέθηκε στη μέση του οδοστρώματος, ζαλισμένη και τραυματισμένη. «Περνούσαν αυτοκίνητα και υπήρχε κίνδυνος να με τραυματίσουν. Ο άγνωστος άνδρας με χτύπησε με το μηχανάκι, με έσυρε περίπου 20 μέτρα και με εγκατέλειψε».

 

Έκκληση να βρεθεί ο οδηγός

Η 25χρονη έδωσε κατάθεση στο Λιμεναρχείο Ηράκλειου που διενεργεί την προανάκριση, ενώ σήμερα αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή καθώς το σώμα της είναι όλο πληγές από το σύρσιμο στο οδόστρωμα. Αυτό που επιθυμεί όμως διακαώς είναι να βρεθεί ο οδηγός, γι’ αυτό και μέσω του Cretalive.gr απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι σχετικό, να επικοινωνήσει μαζί της (τα πλήρη στοιχεία της είναι στη διάθεση μας) στο τηλέφωνο 6940833832.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 7.30 το απόγευμα, στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, στο ύψος του ΟΛΗ. Ο οδηγός του εμπλεκόμενου δίκυκλου που έφυγε με κατεύθυνση προς Αλικαρνασσό,  φορούσε μαύρο κράνος, περιγράφεται ως εύσωμος προς παχουλός, φορούσε βερμούδα,  μελαχρινός, με μούσι και καστανά μάτια. Το μηχανάκι ήταν παπάκι 50 κυβικών, χρώματος ασημί-γκρι. Έμοιαζε παλιό και η 25χρονη δεν είναι σίγουρη αν είχε καθρέφτες.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Άλλο ένα ανδραγάθημα του Μπακογιάννη: Στη Μεταμόρφωση για την συναυλία Ρουβά ο δήμος πλήρωσε 50.000 ευρώ για δύο ώρες

«Βέλη» Τεντόγλου εναντίον της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας – «Δεν μας ενημερώνουν, δεν μας λένε ποτέ τίποτα» (Video)

Ενδοικογενειακή βία: Θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγο, την πεθερά και την κουνιάδα της νεαρή γυναίκα

Ισραηλινός επιχειρηματίας… φέσωσε μαγαζί στη Μύκονο με 70.000 ευρώ (video)

 

Ολυμπιακοί Αγώνες: DJ λειτούργησε σαν πυροσβέστης στον τελικό του beach volley όταν η ένταση χτύπησε κόκκινο – Έπαιζε το «Imagine» (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: DJ λειτούργησε σαν πυροσβέστης στον τελικό του beach volley όταν η ένταση χτύπησε κόκκινο – Έπαιζε το «Imagine» (video)

Στον τελικό του Beach Volley Γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά υπήρξε ένταση ανάμεσα στις αθλήτριες της…