Newsroom

Newsroom

Και η σύζυγος του Πασχάλη στο ΛΑΟΣ

Την προσχώρηση στo κόμμα του ΛΑΟΣ της συζύγου του τραγουδιστή Πασχάλη, κ. Αλίκης Αρβανιτίδη ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Κόμματος κ.…

Την προσχώρηση στo κόμμα του ΛΑΟΣ της συζύγου του τραγουδιστή Πασχάλη, κ. Αλίκης Αρβανιτίδη ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρης. «Με τον Πασχάλη ήμαστε μαζί εθελοντές στην Αεροπορία. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Μας είχε ενώσει και η μουσική τότε, που εγώ έκανα ραδιοφωνικές εκπομπές, εκείνος μεσουρανούσε με τους “OLYMPIANS” και είχαμε πάντα μία σχέση σταθερής και αμετάβλητης φιλίας. Ήμουν στο γάμο του, με την εξαιρετική σύζυγό του, τη δικηγόρο κα Αρβανιτίδη η οποία έχει δύναμη, ψυχή, γνωρίζει καλά τα πολιτικά, έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο της Γλυφάδας και τώρα θα δώσει την καλή μάχη από τη Β’ Περιφέρεια Αθηνών.
Καλώς ήλθες και “καλό βόλι”.

Η ισχύς εν τη ενώσει Αλίκη». Η κ. Αλίκη Αρβανιτίδη θα κατέβει ως υποψήφια βουλευτής από τη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών.
Εντωμεταξύ, και ο Ελευθέριος Ιορδανόπουλος προσχώρησε στο κόμμα του ΛΑΟΣ, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του. Ο κ. Ιορδανόπουλος ως μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ., έχει διατελέσει Αναπλ. Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. ενώ ως μέλος της Κ.Ε. της Δημοκρατικής Συμμαχίας, διατέλεσε Υπεύθυνος Περιφερειακής Οργάνωσης ΔΗ.ΣΥ.

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Κυκλωμα εκβιαστων

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…