Και τρίτο εμπλεκόμενο πρόσωπο στη δολοφονία των δύο νεαρών στη Μεσσηνία; (βίντεο)

[…]

nearoi kalamata 1

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Πέμπτη το πρωί ο Κώστας Μαργέλης, συνήγορος  της οικογένειας του θύματος της διπλής δολοφονίας, Κωνσταντίνου Σγούρου. Σύμφωνα με τον κ. Μαργέλη συνομιλία στο facebook με έναν από τους δύο προφυλακισθέντες για την υπόθεση , “καρφώνει” και τρίτο πρόσωπο το οποίο φέρεται να είχε κάποια εμπλοκή στην υπόθεση. 

 

 

Παράλληλα, ο έτερος συνήγορος της οικογένειας, Πέτρος Μαντούβαλος μιλώντας στη μεσσηνιακή εφημερίδα “Θάρρος” υποστήριξε ότι ο ένας εκ των δραστών είχε συνομιλία την προηγούμενη του φονικού, στο facebook μ’ έναν συγγενή ο οποίος εμφανιζόταν να τον ρωτάει: “Ποιο τραγούδι θα βάλουμε αύριο; Ο δολοφόνος;”.

Μιλώντας στο “Θάρρος“, ο κ. Μαντούβαλος τόνισε ότι αυτό αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο πως υπάρχει εμπλοκή κι άλλου ατόμου, πλην των δύο 18χρονων που έχουν ήδη προφυλακισθεί για τη δολοφονία, και δεν μπορεί να είναι μια τυχαία συνομιλία.

Στο μεταξύ, χθες το Συμβούλιο Εφετών Καλαμάτας με απόφασή του διέταξε την αναπαράσταση του εγκλήματος, καθώς η πολιτική αγωγή επιμένει πως τέτοιο έγκλημα δεν μπορεί να γίνει μόνο από τους δύο 18χρονους. Επίσης, διατάχθηκε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, για το χρονικό διάστημα πριν και μετά τη διπλή δολοφονία, του συγγενικού προσώπου του 18χρονου δράστη από τον Κάμπο.   

Σοκ από τη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΑ – Τον συνέλαβαν γιατί θώπευσε 18χρονη

Σοκ από τη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΑ – Τον συνέλαβαν γιατί θώπευσε 18χρονη

Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τελικά παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.