«Καληνύχτα και καλή τύχη κ. Ανδρουλάκη»

Mόνο ασχολίαστη δεν άφησε ο εκδότης-δημοσιογράφος του Documento την υβριστική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ κατά της εφημερίδας.

vax androu

Απάντηση στην απαράδεκτη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έδωσε ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τίτλο «Πλάτες Ανδρουλάκη στη μαφία της ΑΑΔΕ και στον Πιτσιλή».

Με την  ανακοίνωση του το   ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, δείχνει σαφέστατα το κλίμα τρόμου που επιβάλεται στην ερευνητική δημοσιογραφία και τις μεθόδους τρομοκράτησης των δημοσιογράφων.

 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβάνης:

«Αν ο@androulakisnick έδειχνε την επιθετικότητα που δείχνει σε εμένα και τους δημοσιογράφους του #Documento που κάνουν τη δουλειά τους, στον Μητσοτάκη, η μοίρα του ΠΑΣΟΚ θα ήταν διαφορετική. Εκεί όμως είναι με το «‘σείς και με το σας». Κανονικά θα έπρεπε να έχει εικόνισμα το Documento που αποκάλυψε όλο το πλαίσιο των παρακολουθήσεων αλλά αντί αυτού προσκυνάει τον θύτη του. Ούτε μήνυση του έκανε. Κάποιος σοβαρό λόγο θα έχει, αλλά μην προκαλεί και τον κόσμο. Για την (σημερινή) ταμπακιέρα τώρα, δεν αποτελεί προφανώς συκοφαντία όσα περιγράφει το θέμα του@aprovolisianos


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν υπέγραψε Ερώτηση στη Βουλή που ζητούσε τον έλεγχο της μαφίας της ΑΑΔΕ και του Πιτσιλή, όταν όλη η Ελλάδα βοούσε για την Εφορία της Χαλκίδας. Για μας η ερμηνεία βρίσκεται στις σχέσεις που έχει με τον συνέταιρο του Πιτσιλή. Και μόνο το γεγονός ότι αισθάνεται την ανάγκη να επιτεθεί στους δημοσιογράφους τα λέει όλα. Και βεβαίως αποτελεί μια ακόμη σύμπτωση πορείας με τον Μητσοτάκη. Χρησιμοποιεί ακόμη και το ίδιο λεκτικό με τον Μητσοτάκη. Τέτοια ταύτιση. Ο Ανδρουλακης που χρησιμοποιούσε τα κονδύλια του Ευρωκοινοβουλίου για να κάνει εσωκομματικό προεκλογικό αγώνα ενάντια στους συνυποψήφιους συντρόφους του, το μόνο που θα έπρεπε να κάνει όταν μιλάει για το Documento που τον αποκάλυψε θα ήταν να κοκκινίζει.

Ευτυχώς οι άλλοι υποψήφιοι για τη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έχουν ένα πολιτικό υπόβαθρο και τουλάχιστον δεν επιτίθενται στον αγγελιοφόρο. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να κάνουμε τον δάσκαλο πολιτικής στον Ανδρουλάκη. Τα έχει λύσει η ζωή αυτά. Η κατάστασή του περιγράφεται από το γεγονός ότι οκτώ στελέχη του ΠΑΣΟΚ ομολογούν την αποτυχημένη πορεία του και διεκδικούν την Προεδρία. Καληνύχτα και καλή τύχη στον κύριο Ανδρουλάκη»

Ειδήσεις σήμερα:

Σε κατάσταση συναγερμού η χώρα για megafires

Τραγωδία στον Ασπρόπυργο: Γκαραζόπορτα καταπλάκωσε και σκότωσε τρίχρονο αγοράκι

«Βέλη» Τεντόγλου εναντίον της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας – «Δεν μας ενημερώνουν, δεν μας λένε ποτέ τίποτα» (Video)

Άλλο ένα ανδραγάθημα του Μπακογιάννη: Στη Μεταμόρφωση για την συναυλία Ρουβά ο δήμος πλήρωσε 50.000 ευρώ για δύο ώρες

Αιμίλιος Χειλάκης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Ματαιώνεται η παράσταση που πρωταγωνιστεί

Αιμίλιος Χειλάκης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Ματαιώνεται η παράσταση που πρωταγωνιστεί

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής για την ακύρωση σταθμού της περιοδείας όπου πρωταγωνιστεί ο…