Καρυστιανού: Στη Λάρισα για το κλείσιμο της φωτογραφικής έκθεσης για τα Τέμπη – Ο Σύλλογος καταγγέλλει αφωνία των ΜΜΕ

«Η εκδήλωση σήμερα θάφτηκε ολοκληρωτικά από όλα τα Media» - Αίσθηση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι η έκθεση δεν έχει πάρει καθόλου δημοσιότητα από τα ΜΜΕ, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών.

417450887 2208697189468204 7869178350190591919 n

Ανοιχτή συζήτηση με τίτλο «Έντεκα και Εικοσιένα. Η πορεία προς το σήμερα» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 14 Ιουνίου στις 20:00 στον Πολυχώρο Τέχνης των Εκδόσεων Πρεβέντη με αφορμή την τελευταία ημέρα της έκθεσης «Έντεκα και Εικοσιένα» της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

Ομιλητές θα είναι η Μαρία Καρυστιανού – Πρόεδρος Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών και μητέρα της Μάρθης Ψαροπούλου, η Ελισάβετ Καρανίκα – Γιατρός, Πρόεδρος Ερυθρού Σταυρού Λάρισας και ο Σωτήρης Δημητρόπουλος – Πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

Η έκθεση ξεκίνησε το ταξίδι της στις 25 Απριλίου από τη Λάρισα, σημείο μηδέν της τραγωδίας, με πρωτοβουλία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας να εκθέσει φωτογραφικό υλικό με θέμα το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι με εξαίρεση το larissanet.gr, η έκθεση δεν έχει πάρει καθόλου δημοσιότητα από τα ΜΜΕ, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών.

Αναλυτικά η καταγγελία του συλλόγου:

💔💥🚆Η εκδήλωση σήμερα θάφτηκε ολοκληρωτικά από όλα τα Media. Δεν υπάρχει τίποτα ούτε στο Internet ούτε σε κανάλια YouTube, ούτε 🔴Live, ούτε άρθρο, τίποτα. ΠΟΥΘΕΝΑ. Ας το διαδώσουμε λοιπόν έστω ΕΜΕΙΣ. Η Maria Karystianou σήμερα στη Λάρισα για το κλείσιμο της φωτογραφικής έκθεσης για τα Τέμπη 2023.
👉14 Ιουνίου, σήμερα → 20:00-22:00. Ανοιχτή συζήτηση με τίτλο «Έντεκα και Εικοσιένα 23:21💥🚆. Η πορεία προς το σήμερα» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 14 Ιουνίου στις 20:00 στον Πολυχώρο Τέχνης των Εκδόσεων Πρεβέντη με αφορμή την τελευταία ημέρα της έκθεσης «Έντεκα και Εικοσιένα» της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας🇬🇷.
👉Ομιλητές θα είναι η Μαρία Καρυστιανού – Πρόεδρος Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών και μητέρα της Μάρθης Ψαροπούλου, η Ελισάβετ Καρανίκα – Γιατρός, Πρόεδρος Ερυθρού Σταυρού Λάρισας και ο Σωτήρης Δημητρόπουλος – Πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.
👉Η έκθεση ξεκίνησε το ταξίδι της στις 25 Απριλίου από τη Λάρισα, σημείο μηδέν της τραγωδίας, με πρωτοβουλία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας να εκθέσει φωτογραφικό υλικό με θέμα το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.
👉Μοναδικό άρθρο στο διαδίκτυο:
https://www.larissanet.gr/…/i-maria-karystianou-sti…/

448144669 1915812078878949 4568325510749247352 n

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο γέλιο: Ο Ροντινέι εξηγεί τι σημαίνει μαλ@κ@ς σε βραζιλιάνικη εκπομπή (video)

Ανασχηματισμός: Οργή από τον συγγενή θυμάτων των Τεμπών Δημήτρη Πλακιά για Παπακώστα – «Δοκιμάζουν ξανά τις αντοχές μας» (video)

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες Βελόπουλου – Κύρτσου περί νοθείας στις ευρωεκλογές

Εφετείο Αθηνών: Δικαίωσε Πορτοσάλτε, Χιώτη και Παπαδόπουλο – Άκυρη η διαγραφή τους από την ΕΣΗΕΑ επειδή δεν έκαναν απεργία

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

βαξ παπ

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Ο πρώην υπουργός είχε απειλήσει με μηνύσεις και αγωγές για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του…