Καρυστιανού: Συνεχίζεται η προπαγάνδα εναντίον της – Το iefimerida την βλέπει… όλο και πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ

Η Μαρία Καρυστιανού συνεχίζει να δέχεται πόλεμο επειδή παλεύει με κάθε τρόπο για την δικαίωση των 57 νεκρών του εγκλήματος στα Τέμπη

6159204 1

Η Μαρία Καρυστιανού συνεχίζει να δίνει την δική της μάχη για την δικαίωση των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο έγκλημα των Τεμπών και μετά την συλλογή των 1,3 εκατομμυρίων υπογραφών και τη συγκλονιστική της ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο, σήμερα (03/04) θα συμμετέχει σε εκδήλωση στην Ευρωβουλή με τίτλο: «Σιδηροδρομική Τραγωδία των Τεμπών: Απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια».

Η συμμετοχή της σε αυτή την εκδήλωση, ωστόσο, στάθηκε ακόμα μια φορά αφορμή για να αναπτυχθεί από τα φιλοκυβερνητικά μέσα η προπαγάνδα ότι η κυρία Καρυστιανού σκοπεύει να πολιτευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα το iefimerida σε άρθρο του με τίτλο: «Όλο και πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρία Καρυστιανού – Σε εκδήλωση της Κουντουρά στις Βρυξέλλες», επικαλείται την παρουσία της πριν από κάποιο διάστημα σε εκδήλωση του ευρωβουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστα Αρβανίτη, για τα Τέμπη αλλά και τη σημερινή εκδήλωση που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της επίσης ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Κουντουρά, προκειμένου να στήσει το επιχείρημα για την κάθοδό της στην πολιτική.

Καρυστιανού

Μαρία Καρυστιανού: «Κανένα κόμμα δεν μου έχει πει να κατέβω στις ευρωεκλογές»

H ίδια η Μαρία Καρυστιανού μάλιστα σε συνέντευξή της είχε αναγκαστεί μετά από «ρεπορτάζ» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αλλά και τις επιθέσεις στα social media, να τονίσει πως ποτέ δεν της ζητήθηκε να κατέβει στις εκλογές, από κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης.

Βέβαια από ότι φαίνεται κάποιοι δεν μπορούν να πειστούν από το γεγονός ότι μια μητέρα παλεύει αποκλειστικά για την δικαίωση της μνήμης του παιδιού της και άλλων 56 ψυχών που έφυγαν από τη ζωή σε ένα έγκλημα για το οποίο ένα χρόνο μετά δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες σε κανέναν.

Αναλυτικά όσα είχε δηλώσει η κα Καρυστιανού στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Ποτέ, κανείς ούτε καν υπονόησε, και έχω μιλήσει με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ποτέ κανένας δεν υπονόησε καν, δεν άφησε να πλανάται στον αέρα η πιθανότητα ”μήπως θες να ’ρθεις μαζί μας”. Ποτέ!.

Αυτό το έχω ακούσει μόνο από τους υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος. Όποιος μιλάει μαζί μου στα πέντε λεπτά έχει καταλάβει για ποιον λόγο γίνεται αυτό και κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν θέλησε να το εκμεταλλευτεί αυτό», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η σημερινή εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο

Στη σημερινή εκδήλωση, που τιτλοφορείται «Σιδηροδρομική Τραγωδία στα Τέμπη: Απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια», έχει προγραμματιστεί να μιλήσει και ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης, καθώς επίσης και η πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού TRAN του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Karima Delli, από το κόμμα των Πρασίνων.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται ακόμη ο επικεφαλής της Μονάδας Μεταφορών και Κινητικότητας της DG MOVE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Keir Fitch, ο ποινικολόγος, μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Θόδωρος Μαντάς, ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενιδούνιας, η επιζήσασα τραυματίας Ευδοκία Τσαγκλή και οι νομικοί – εκπρόσωποι οικογενειών θυμάτων Ελεονώρα Γεωργίου και Γιώργος Ηλιόπουλος. Συντονίζει η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου.

Ποιοι θα μιλήσουν στην εκδήλωση

  • Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος ΤΕΜΠΗ 2023
  • Karima Delli, πρόεδρος της Επιτροπής TRAN του Ευρωκοινοβουλίου
  • Keir Fitch, Επικεφαλής Μονάδας Μεταφορών- Κινητικότητας της Κομισιόν
  • Νομικοί, εκπρόσωποι εργαζομένων στον ελληνικό σιδηρόδρομο, επιζώντες και συγγενείς θυμάτων, ευρωβουλευτές και βουλευτές.

kountoura ekdilwsi.jpg

Ειδήσεις σήμερα:

Μάλαμας και Παπακωνσταντίνου συζητούν για… τo «μετά» και τον Καρρά: Το επικό βίντεο που κάνει θραύση

Συνελήφθη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης για ενδοοικογενειακή βία

Άγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος σχεδίαζε καιρό τη γυναικοκτονία – Το βίντεο ντοκουμέντο και η μαρτυρία που τον «καίει»

Καρβέλας: Μετά τον σάλο απαντά με 4 λέξεις για τη συνέντευξη στη Λυμπεράκη

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

οπαδικη βια 1

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…