Κασσελάκης για τις υποκλοπές: «Εύχομαι σε Μητσοτάκη και Δημητριάδη καλή ακρόαση»

Με καυστικό χιούμορ σχολιάζει τη δήλωση Γρηγόρη Δημητριάδη ο Στέφανος Κασσελάκης και ζητάει από τον πρωθυπουργό να τον επαναφέρει στο Μέγαρο Μαξίμου

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΡΙΖΑ

Με μια καυστική ανάρτηση σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, την απόφαση – πρόκληση του Αρείου Πάγου να θέσει στο αρχείο το σκάνδαλο των υποκλοπών, αθωώνοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την δήλωση του Γρηγόρη Δημητριάδη που ακολούθησε, αναφορικά με την εμπλοκή του.

«Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Δημητριάδη, που θεώρησα ότι «υπήρξε εμπλεκόμενος» στο σκάνδαλο ΕΥΠ-Predator. Η αλήθεια είναι ότι με μπέρδεψε ο κ. Μητσοτάκης, όταν τον «παραίτησε» και ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη» αναφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και προσθέτει καυστικά: «Παροτρύνω τον Πρωθυπουργό να επαναφέρει άμεσα τον κ. Δημητριάδη στο Μαξίμου για να αποκαταστήσει μια μεγάλη αδικία και να συνεχίσουν το κοινό τους έργο. Εύχομαι και στους δύο καλή ακρόαση».

Νωρίτερα ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, ανέφερε μεταξύ άλλων, σε σχετική δήλωση, ότι «η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».

 

Υπενθυμίζεται ότι με μία πρωτοφανή απόφαση ο Άρειος Πάγος αθωώνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την ΕΥΠ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς παρά τα τρανταχτά στοιχεία κα τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, δεν είδε καμία σύνδεση με το Predator.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα ενόψει του… τελικού κόντρα στην Αυστραλία: «Την Παρασκευή πάμε πάλι»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα ενόψει του… τελικού κόντρα στην Αυστραλία: «Την Παρασκευή πάμε πάλι»

Ο Greek freak δεν πτοείται από την ήττα με την Ισπανία και είναι έτοιμος να…