Κασσελάκης σε Πρετεντέρη: «Μη διαστρεβλώνετε τις δηλώσεις μου» – Η σπόντα στη Τζίμα για τον Μητσοτάκη (video)

Έντονη διαφωνία με τον Γιάννη Πρετεντέρη είχε ο Στέφανος Κασσελάκης όταν ο δημοσιογράφος έκανε αναφορά σε παλιότερες δηλώσεις του

profile player 960x540 16

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega μίλησε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε και μια διαφωνία με τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος έκανε αναφορά στις βλέψεις του αρχηγού της αξιωματική αντιπολίτευσης για πρωθυπουργία, καθώς τόνισε ότι στο παρελθόν ο Κασελάκης είχε αναφέρει ότι θα κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές, προσθέτοντας ότι είχε πει πως θα είναι ο νικητής και των ευρωεκλογών που πέρασαν.

Τότε έκανε παρέμβαση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «μην διαστρεβλώνετε τις δηλώσεις μου», καθώς όπως τόνισε δεν είχε πει αυτό, αλλά είχε τονίσει ότι επιδιώκει να το κάνει και όχι ότι θα γίνει σίγουρα.

Αμέσως υπήρξε μια μικρή διαφωνία, με τον Γιάννη Πρετεντέρη να κάνει αναφορά στα Ελληνικά του Στέφανου Κασσελάκη και τον ίδιο να του εξηγεί ακριβώς τι είχε αναφέρει, λέγοντας ότι μπορεί όποιος θέλει να τον διορθώσει για τα ελληνικά του, αλλά αυτός δεν έχει σκοπό να πλουτίσει στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Κασσελάκης – Η σπόντα στη Τζίμα για τον Μητσοτάκη

Λίγο αργότερα μάλιστα η Ράνια Τζίμα θέλησε να ρωτήσει τον Στέφανο Κασσελάκη αν θα πάει στις εκλογές σαν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα το κάνει σαν ηγέτης ενός άλλου φορέα. Τότε, μετά από κάποια αστεία που έγιναν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναρωτήθηκε γιατί ποτέ δεν έχει πάει live για συνέντευξη στο Mega ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πετώντας σπόντα για τον πρωθυπουργό ο οποίος αναλώνεται συνήθως σε μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις.

Αμέσως μετά μάλιστα απάντησε και στην ερώτηση της δημοσιογράφου, προσθέτοντας ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συζητηθεί, αλλά αν γίνει θα είναι υποψήφιος για αρχηγός του νέου αυτού φορέα.

Μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε επίσης: «Πρέπει να κάνουμε το κόμμα μας ελκυστικό, γειωμένο στην κοινωνία. Έχω μάθει από την πολιτική μου σταδιοδρομία ότι πρέπει πάντα να επενδύεις στη βάση, στην κοινωνία, γιατί μόνο έτσι δε θα κάνεις λάθος. Η κοινωνία πρέπει να μιλήσει, όχι να γίνουν συμφωνίες κορυφής.»

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ: Η πρώτη επίσημη αντίδραση και η προειδοποίηση σε Δούκα να… τελειώσει τη θητεία του (ηχητικό)

Χαμός στο OPEN με τους χαρακτηρισμούς Μπογδάνου: «Την είδατε; Κήτος, βυτίο» – Η αντίδραση της Τσολάκη (video)

«Σε λίγες ώρες αναχωρώ από την Ελλάδα» – Το αντίο του Jo Di και κάποιες σκέψεις για τις ευρωεκλογές