Καταγγελία: Αρνούνται ειδική σύνταξη σε τραυματία των Τεμπών με 70% αναπηρία! (video)

Μια καταγγελία έκανε ένας τραυματίας της τραγωδίας, από την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

TSC 2 TEMPI 20 1200x668 1

«Για μια χειρότερη κόλαση από εκείνη που έζησε το βράδυ της τραγωδίας των Τεμπών» κάνει λόγο ο τραυματίας Θεόδωρος Κατσιούλης, ο οποίος ενώ έχει 70% αναπηρία δεν του έδωσαν ειδική σύνταξη. «Ας μην έβγαζαν τον νόμο, ας μην μας κορόιδευαν» είπε στην τηλεόραση του OPEN.

«Να μην το ζήσει κανένας. Δεν ήταν μια τράκα, μετά την τράκα επακολούθησε η κόλαση. Αυτό το πράγμα όταν το βλέπεις μπροστά σου δεν μπορείς να το ξεχάσεις σε 3 χρόνια, ούτε σε 103» δήλωσε για το έγκλημα στα Τέμπη.

«Εγώ αυτή τη στιγμή παίρνω τρία φάρμακα για να σας μιλήσω αυτή την ώρα» και στη συνέχεια κατήγγειλε: «Κάναμε την αίτηση όταν μας είπαν και εγώ πέρασα τον Ιούλιο του 2023 την ΑΣΥΕ, η οποία έβγαλε 70% αναπηρία (…) Η επιτροπή είπε ότι θέλουμε να σας βοηθήσουμε αλλά είπαν ότι ζητά μόνιμη αναπηρία, και είναι ειδικά αυτά που δίνουν μόνιμη αναπηρία. Ο νόμος έγινε εσκεμμένα, έβγαλαν νόμο φωτογραφικό για μόνιμη αναπηρία».

«Το ΙΚΑ δεν δέχεται την απόφαση της ΑΣΥΕ πρέπει να περάσεις ΚΕΠΑ. Πότε να κλείσεις ραντεβού, να πας ξανά και ξανά. Ντρέπομαι νιώθω επαίτης, ας μην έβγαζαν το νόμο ας μην μας κορόιδευαν, αυτό είναι χειρότερη κόλαση και από εκείνο το βράδυ» κατέληξε.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: Φόρο τιμής αποτίουν στον γιατρό που χάθηκε σε τροχαίο ο Αλκέτ Ριζάι και 250 κρατούμενοι των φυλακών Δομοκού

Συγκλονίζει ο έξι φορές Ολυμπιονίκης Κρις Χόι: «Έχω το πολύ 4 χρόνια ζωής»

Το «σίριαλ» με τον Μάρκο Σεφερλή συνεχίζεται: Tώρα σατήρισε… παιδάκι με μαθησιακές δυσκολίες;

Η δημοσιογράφος Μαρία Ψαρρά «ξεμπροστιάζει» Αυτιά – Οικονόμου για τις τιμές και τους μισθούς στο Βέλγιο: «Tην επόμενη πάμε μαζί για ψώνια!»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr