Κατερίνα Γερονικολού: «Δυστυχώς από τότε που έχει μπει ο Γιάννης στη ζωή μου είμαι πραγματικά πολύ προστατευμένη» (video)

«Και το δυστυχώς το λέω μόνο και μόνο γιατί δεν θα έπρεπε να ήταν έτσι. Θα έπρεπε να ήμουν έτσι κι αλλιώς προστατευμένη», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

γερονικολου

Συνέντευξη στο MEGA Καλημέρα παραχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού η οποία μίλησε στην Ελένη Μουστάκη με αφορμή τη συνέχιση της κωμικής σειράς «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και στο κίνημα MeToo.

Δυστυχώς από τότε που έχει μπει ο Γιάννης στη ζωή μου είμαι πραγματικά πολύ προστατευμένη στον χώρο. Και το δυστυχώς το λέω μόνο και μόνο γιατί δεν θα έπρεπε να ήταν έτσι. Θα έπρεπε να ήμουν έτσι κι αλλιώς προστατευμένη.

Είτε έχω σύντροφο δημόσια είτε έχω σύντροφο ιδιωτικά. Η αλήθεια είναι όμως πως ναι, νιώθω πως έχω μια προστασία και μια ομπρέλα που με περικλείει και δεν μπορούν να με πειράξουν” είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού και πρόσθεσε: 

«Δεν αισθανόμουν αδύναμη, αισθανόμουν απλώς ότι κάτι το είχα αποκρύψει. Τώρα με το metoo νομίζω ότι απλά με γνώρισε ο παραέξω κόσμος λίγο περισσότερο. Αυτό.

Αλλά δεν το έκανα για να με γνωρίσουν περισσότερο. Ότι είπα το είπα για να αποκτήσουμε θάρρος όλες οι γυναίκες». 

 

Η Ιαπωνία ετοιμάζεται για «μεγασεισμό» – Ακύρωσε ταξίδι στο εξωτερικό ο πρωθυπουργός

seismos

Η Ιαπωνία ετοιμάζεται για «μεγασεισμό» – Ακύρωσε ταξίδι στο εξωτερικό ο πρωθυπουργός

Είναι η πρώτη φορά που εκδίδεται μια τέτοια προειδοποίηση, αφότου τέθηκε σε λειτουργία ένα νέο…