Κατινάκης για Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Μου σηκώνεται η τρίχα η αποτριχωμένη» (video)

«Φωνή παραλόγου θα πω ότι είναι, καμία φωνή λογικής», σχολίασε ο Γιάννης Κατινάκης για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Κατινάκης Λατινοπούλου

Ο Γιάννης Κατινάκης φιλοξενήθηκε από τη Μάγκυ Δούση στο νέο επεισόδιο του Black Box και μεταξύ άλλων σχολίασε τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών ενώ επεφύλαξε αιχμηρές ατάκες για την εκλογική επιτυχία της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

«Το ότι μπήκε η Λατινοπούλου στην ευρωβουλή… εμένα μου σηκώνεται η τρίχα η αποτριχωμένη, να το πω και έτσι», σημείωσε ο κωμικός για την ευρωβουλευτή και πρόεδρο της Φωνή Λογικής. Σημειώνεται πως ο Γιάννης Κατινάκης συνηθίζει να παίρνει δημόσια θέση ενώ βγήκε μπροστά για το θέμα του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών αλλά και της τεκνοθεσίας.

Όσα δήλωσε ο Κατινάκης για Λατινοπούλου

«Νομίζω ότι το να αφήνουμε τον εαυτό μας να γίνεται έρμαιο στις αποφάσεις των άλλων είναι ένα είδος αυτοκτονίας. Γιατί είδα πάρα πολλά αποτελέσματα τα οποία, όχι απλά με απογοήτευσαν, με τρόμαξαν. και όσο ο κόσμος απέχει και δεν παίρνει τη δύναμη στα χέρια του, θα γίνονται όλο και πιο τρομακτικά τα αποτελέσματα αυτά».

Δεν έχω θέμα να μιλήσω και με ονόματα. Το ότι μπήκε η Λατινοπούλου στην ευρωβουλή… εμένα μου σηκώνεται η τρίχα η αποτριχωμένη, να το πω και έτσι! Φωνή παραλόγου θα πω ότι είναι, καμία φωνή λογικής! Γενικά υπάρχει μια άνοδος στην ακροδεξιά από ότι είδαμε σε όλη την Ευρώπη και αυτό είναι το πιο τρομακτικό απ’ όλα. Γυρνάμε σε εποχές πάρα πολύ δύσκολες και σκοτεινές και το θέμα είναι να πηγαίνουμε προς το φως».

Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει αντιδράσει στην εξέλιξη, έχει αντιδράσει στην ελευθερία κάθε ανθρώπου… Και προσπαθεί να γυρίσει σε παλιά, γνώριμα μονοπάτια που πιστεύει ότι ήταν πιο εντάξει γι’ αυτόν; Αν μπορούσα ακριβώς να καταλάβω για ποιο λόγο μπορεί να ψηφίσεις ακροδεξιά, δεν νομίζω ότι θα ήμασταν εδώ πέρα τώρα ούτε θα ήμουν αυτός που είμαι.

Δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου που στρέφεται εκεί πέρα και πιστεύει ότι εκεί είναι η ελπίδα, η ζωή και τα δικαιώματα. Μου φαίνεται τρομακτικό».

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Τι καταγγέλλει για έργα που έμειναν... στη μέση.

Επίδαυρος: Ενοχλήθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με τα φιλοπαλαιστινιακά συνθήματα στην παράσταση της «Ορέστειας»

Επίδαυρος: Ενοχλήθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με τα φιλοπαλαιστινιακά συνθήματα στην παράσταση της «Ορέστειας»

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, επιχειρεί να ξεπλύνει τα εγκλήματα στη Γάζα και να… διδάξει πολιτισμό.