ΚΕΕΡΦΑ: Το ξήλωμα του διοικητή του ΑΤ Ομόνοιας είναι ομολογία ενοχής για τις δολοφονίες μεταναστών

Το ξήλωμα του διοικητή του ΑΤ Ομόνοιας είναι αποτέλεσμα της κατακραυγής του κόσμου που ξεσήκωσε η δολοφονία με άγριο βασανισμό του Πακιστανού στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα.

omonoiaat

Μια αυτοκτονία κρατουμένου και μια απόδραση σε διάστημα 24 ωρών, στάθηκαν οι αφορμή για τις «καρατομήσεις» του διοικητή και του υποδιοικητή του αστυνομικού τμήματος Ομονοίας.

H αδυναμία του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ να βάλει τάξη στα αμαρτωλά Α.Τ καταδυκνύει η ΚΕΕΡΦΑ.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της τονίζει ότι το ξήλωμα του διοικητή του ΑΤ Ομόνοιας είναι ομολογία ενοχής για τις δολοφονίες μεταναστών

«Η απόφαση της κυβέρνησης να αποπέμψει τον διοικητή του ΑΤ Ομόνοιας μετά την κατακραυγή για το θάνατο του 29χρονου μετανάστη από το Μπαγκλαντές Μία Νάχλις, τον οποίο η ΕΛΑΣ βάφτισε στα γρήγορα «αυτοκτονία», αποτελεί ομολογία ενοχής για το έγκλημα στα χέρια της ΕΛΑΣ. Η κυβέρνηση, Ο Χρυσοχοίδης και η ΕΛΑΣ έχουν την ευθύνη για τον θάνατο του μετανάστη που συνελήφθη για …ένα σπασμένο καθρέφτη και ανακοίνωναν ότι στο ίδιο χώρο βρίσκονταν άλλοι 11 κρατούμενοι και βέβαια σε χώρο χωρίς κάμερα!

Το ξήλωμα του διοικητή του ΑΤ Ομόνοιας είναι αποτέλεσμα της κατακραυγής του κόσμου που ξεσήκωσε η δολοφονία με άγριο βασανισμό του Πακιστανού ντελιβερά Μοχάμεντ Καμράν στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα.

Γι αυτό χρειάζεται να κλιμακώσουμε την δράση μας για να ξηλωθεί όλος ο μηχανισμός του ρατσισμού και της βαρβαρότητας που έχει στήσει η κυβέρνηση της ΝΔ από τα σύνορα με τους πνιγμούς των 600 προσφύγων στη Πύλο και άλλων στον Αιγαίο μέχρι τις γειτονιές και τα ΑΤ που έχουν μετατραπεί σε ρατσιστικά ορμητήρια θανάτου κατά των μεταναστών.

Είναι σκάνδαλο ότι η προανάκριση για την δολοφονία του Μοχάμεντ Καμράν βρίσκεται ακόμη στα χέρια των δημίων του στο ΑΤ του Αγίου Παντελέημονα. Οι προσπάθειες συγκάλυψης του εγκλήματος πέφτουν στο κενό καθώς οι αντιφάσεις των αστυνομικών τμημάτων από όπου έσερναν τον Μοχάμεντ Καμράν στο θάνατο είναι κραυγαλέες. Εντοπίστηκαν μάλιστα χαρτιά, χρήματα, έγγραφα και κινητά μόνο στο ΑΤ Ομόνοιας ενώ όλα τα άλλα καταγράφουν ότι δεν είχε προσωπικά αντικείμενα, και ακόμη και σε ένα ΑΤ δηλώθηκε ότι ήταν άστεγος, δεν μίλαγε ελληνικά ένα άνθρωπος με 19 χρόνια παραμονή στην Ελλάδα χιλιάδες ένσημα, νόμιμα έγγραφα και συμβόλαιο ενοικίασης κατοικίας στο όνομα του!!!», αναφέρει η ανακοίνωση

Τέλος η ΚΕΕΡΦΑ καλεί όλους στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο το Σάββατο 12 Οκτώβρη στη Πλατεία Βικτωρίας 2.30μμ με πορεία στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα, με σκοπό «να ξηλωθεί η κυβέρνηση του ρατσισμού, της φτώχειας, της διάλυσης της δημόσιας παιδείας και υγείας, για να γίνει παρελθόν η κυβέρνηση των δολοφόνων της Πύλου και των Τεμπών. Τα συνδικάτα με τους ντελιβεράδες μπροστά, οι φοιτητικοί σύλλογοι, οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων είναι ώρα να οργανώσουμε ένα αντιρατσιστικό συλλαλητήριο σεισμό», αναφέρουν

Ειδήσεις σήμερα:

Η FIFA αρνήθηκε να αποφασίσει άμεσα για το αίτημα αποκλεισμού της Ισραηλινής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Η FIFA αρνήθηκε να αποφασίσει άμεσα για το αίτημα αποκλεισμού της Ισραηλινής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Κατά την διάρκεια του 74ου Συνεδρίου της FIFA τον Σεπτέμβριο, ο πρόεδρός της, Τζιάνι Ινφαντίνο,…

Σφυροκοπά η κακοκαιρία Cassandra: Σφοδρές καταιγίδες σε Αιτωλοακαρνανία, Πελοπόννησο, Ιόνιο

Σφυροκοπά η κακοκαιρία Cassandra: Σφοδρές καταιγίδες σε Αιτωλοακαρνανία, Πελοπόννησο, Ιόνιο

Στην επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού προχώρησε η ΕΜΥ, καθώς η κακοκαιρία Cassandra πλήττει…