«Κεραυνοί» Σαμαρά για Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να την οδηγήσει να αποκοπεί από την κοινωνία

Οξύτατη επίθεση στον Κυρ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της εκδήλωσης στο Πολεμικό Μουσείο

ΣΑΜΑΡΑΣ

Στην παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της «Εστίας», Μανώλη Κοττάκη, «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή» , μιλούν oι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, που διεξάγεται αυτή την ώρα στο Πολεμικό Μουσείο.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια παρουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών μετά τις Ευρωεκλογές και αναμφίβολα, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί και στις παρεμβάσεις που κάνουν Σαμαράς και Καραμανλής.

Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος στην έναρξη της ομιλίας του στάθηκε στα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και το πώς έχει διαμορφωθεί ο πολιτικός χάρτης.

«Είχα πει να προσέχει η κυβέρνηση. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να την οδηγήσει να αποκοπεί από την κοινωνία. Αναρωτιέμαι αν άκουσε ο πρωθυπουργός την ψήφο του ελληνικού λαού. Ο κ. Μητσοτάκης κάνει λάθος αν επιμένει στο λάθος».
Ο κ. Σαμαράς ήταν ιδιαίτερα οξύς στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αναφέροντας: «Αναρωτήθηκα τόσο λάθος κάνουν δύο πρώην πρωθυπουργοί; Και αποδοκιμαστήκαμε από την Κυβέρνηση. Εθεσα ερωτήματα στη Βουλή επί της ουσίας και οργάνωσαν κενά έδρανα. Συνέχισαν αγκαλιές βουλευτών με ΛΟΑΤΚΙ στα θεωρία της Βουλής και πάρτι στα μπαρ. Ο κόσμος θεώρησε αλαζονική την κυβέρνηση και το έδειξε στην κάλπη με αποχή 60%. Ηχηρο χαστούκι. Οι πολίτες θύμωσαν με όλα τα κόμματα και τα αποδοκίμασαν. Λευκή απεργία», είπε ακόμα.

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη: Mητέρα και δύο παιδιά έπεσαν σε γκρεμό 150 μέτρων – Σώοι όλοι τους (video)

ΙΧ

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη: Mητέρα και δύο παιδιά έπεσαν σε γκρεμό 150 μέτρων – Σώοι όλοι τους (video)

Το αυτοκίνητο έγινε "σμπαράλια" , ωστόσο η μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της, βγήκαν…

Ζάκυνθος: Προκλητικός ο ιερέας για το πανηγύρι με φόντο τις φλόγες – «Εσείς θα το αφήνατε στη μέση;» (video)

ζακυνθος φωτια

Ζάκυνθος: Προκλητικός ο ιερέας για το πανηγύρι με φόντο τις φλόγες – «Εσείς θα το αφήνατε στη μέση;» (video)

Την δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στη Ζάκυνθο, δίνει ο ιερέας της εκκλησίας…