Κέρκυρα: Πώς δρούσε το κύκλωμα εφοριακών – Την Τρίτη απολογούνται

Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη πήραν οι τέσσερις εφοριακοί και ο λογιστής, που εμπλέκονται σε εκβιασμούς, δωροληψίες και χρηματισμό ενώ αναμένονται και άλλες συλλήψεις τις επόμενες ημέρες.

5877869

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του κυκλώματος εκβιαστών στην Κέρκυρα.

Στην εξάρθρωση κυκλώματος επίορκων εφοριακών που εμπλέκονται σε υπόθεση διαφθοράς στην Κέρκυρα, προχώρησε η ΕΛΑΣ. Τα μέλη του κυκλώματος εκβίαζαν επιχειρηματίες, οι οποίοι είχαν φορολογικές εκκρεμότητες. Κομβικό ρόλο φέρεται να διαδραμάτιζε λογιστής, που παρείχε στοιχεία σε επίορκους εφοριακούς. Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί τέσσερις υπάλληλοι ΔΟΥ και ένας λογιστής, ενώ στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί για σοβαρά αδικήματα (μεταξύ των οποίων και κακούργημα), περιλαμβάνονται τέσσερα ακόμη άτομα.

Το «κουβάρι» της υπόθεσης ξετυλίγεται καθώς η έρευνα της Επιθεώρησης Εσωτερικού ελέγχου της Αστυνομίας συνεχίζεται. Οι πέντε μέχρι στιγμής συλληφθέντες βαρύνονται με επτά κατηγορίες, σοβαρότερη από τις οποίες είναι η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης σε βαθμό κακουργήματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Πλακιά για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: «Άντε εκεί ψηλά που είναι μόνα και ψάχνουν για παρέα»

Νόμπελ ανοησίας

Νέο δημοσίευμα για υπουργό της κυβέρνησης: Νοίκιασε έπαυλη 500 τετραγωνικών στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας με τιμή… Κυψέλης

Οι 16 λέξεις του Φοίβου Δεληβοριά, η πιο ανατριχιαστική στιγμή της ιστορικής συναυλίας για τα Τέμπη

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr