Newsroom

Newsroom

Κολωνός: Πώς συνελήφθη ο 44χρονος για τον βιασμό 16χρονης – Aνατριχιαστικές οι λεπτομέρειες (video)

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού της 16χρονης με δράστη τον 44χρονο πατέρα του συνομηλίκου πρώην φίλου της, στον Κολωνό

viasmos14

Απολογείται την Τρίτη (27/08), ο 44χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης στον Κολωνό. Ο 44χρονος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά εδώ και δύο μήνες την 16χρονη φίλη του γιου του. Παράλληλα, την απειλούσε προκειμένου να μην μιλήσει καθώς  είναι ορφανή από μητέρα, και ο 44χρονος την απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην ίδια και τον πατέρα της.

Το σχέδιο του 44χρονου ήταν προσεκτικά στημένο και η ιστορία ξεκινάει πριν 4 χρόνια. Αρχικά ο κατηγορούμενος  είχε προσεγγίσει το κορίτσι όταν αυτό ήταν ακόμα 12 ετών με φιλική διάθεση, λέγοντάς του ότι θα το βοηθήσει να τα ξαναφτιάξει με τον γιό του, προχωρόντας  κατόπιν στις ασελγείς πράξεις.

Φρίκη στον Κολωνό: Συνελήφθη 44χρονος για βιασμό ανήλικης

Η κοπέλα, φέρεται να παρακινήθηκε από φιλικό της πρόσωπο προκειμένου να μιλήσει στην οικογένειά της για τα όσα συνέβαιναν τον τελευταίο καιρό. Η υπόθεση έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από καταγγελία του πατέρα της.

Ο πατέρας κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί τουλάχιστον 10 φορές σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της 16χρονης κόρης του, παρά την θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών, από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι πριν λίγες μέρες.

Αρνείται τον βιασμό ο 44χρονος – Αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση

Η κοπέλα εξετάστηκε στο «Σπίτι του Παιδιού», παρουσία παιδοψυχολόγου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οποία, συμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε πως η ανήλικη είπε την αλήθεια. Έγινε και ιατροδικαστική εξέταση και αναμένεται το πόρισμα, ενώ θα γίνουν και συγκριτικές εργαστηριακές εξετάσεις DNA σε ρούχα της 16χρονης και του συλληφθέντα. Μάλιστα όπως ανέφερε στο Mega o αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ότι υπάρχουν και άλλα θύματα γιατί ήταν «πολύ επαγγελματικός ο τρόπος με τον οποίο αποπλάνησε αυτό το παιδάκι».

Τέλος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 44χρονος αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

Κραουνάκης για Κατερίνα Λιόλιου: «Έχει μάτι που κόβει η Σαλονικιά, έχω λατρέψει μία κομματάρα της»

InCollage 20240826 115138809

Κραουνάκης για Κατερίνα Λιόλιου: «Έχει μάτι που κόβει η Σαλονικιά, έχω λατρέψει μία κομματάρα της»

O Σταμάτης Κραουνάκης υπερασπίστηκε την τραγουδίστρια για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε επειδή ερμήνευσε το…

Απίστευτο περιστατικό on air: Μεθυσμένος με μπύρα στο χέρι τραγουδούσε και χόρευε δίπλα σε ρεπόρτερ στο Σύνταγμα (video)

action24

Απίστευτο περιστατικό on air: Μεθυσμένος με μπύρα στο χέρι τραγουδούσε και χόρευε δίπλα σε ρεπόρτερ στο Σύνταγμα (video)

H ρεπόρτερ του Action24, Αλεξάνδρα Μερακλίδη, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/08) στην πλατεία Συντάγματος…