Κωνσταντίνος Πλεύρης για «non binary» άτομα: «Δεν ξέρω τι θα πει αυτό – Το «το» αναπαράγεται;» (Video)

«Δεν τον ξέρω τον όρο, εγώ ξέρω άντρας και γυναίκα, η φύση προβλέπει αρσενικό και θηλυκό, δεν προβλέπει ουδέτερο, το φτιάξαμε εμείς το ουδέτερο».

pleuris21

Με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει με τη σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή για τα non binary άτομα, στην τελευταία του παράσταση, o Κωνσταντίνος Πλεύρης ρωτήθηκε τι έχει να πει ο ίδιος για το ζήτημα.

Η απάντησή του οπαδού της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά και «χαιρετάμε έτσι. Δεν είμαστε Ναζί» δε μας «έριξε»…και από τα σύννεφα.

Ο ίδιος αρχικά επιχείρησε να μη φανεί ιδιαίτερα ενημερωμένος ως προς το τι εστί “non binary”, καθώς χαρακτηριστικά είπε «δεν καταλαβαίνω, τι θα πεί αυτό;».

«Δεν τον ξέρω τον όρο, εγώ ξέρω άντρας και γυναίκα, η φύση προβλέπει αρσενικό και θηλυκό, δεν προβλέπει ουδέτερο, το φτιάξαμε εμείς το ουδέτερο», τόνισε.

Στη συνέχεια όταν τον ρώτησαν αν συμφωνεί με την άποψη του κύριου Σούρα ότι τα φύλα είναι δύο ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε: «Δεν είναι άποψη του κύριου Σούρα, είναι άποψη της φύσεως. Στο ζωικό βασίλειο υπάρχει άρρεν και θήλυ, το «το» που λέτε αναπαράγεται; Ο άνδρας και η γυναίκα κάνουν παιδί, αναπαράγονται, το «το» αναπαράγεται;».

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

Μαθητής που έχασε τη μητέρα του στα Τέμπη «μαθαίνει» στο ελληνικό σχολείο πως το ασφαλέστερο μέσο είναι το τρένο

Ευγενικό αφιέρωμα στο debate του ΠΑΣΟΚ με ένα ερώτημα για την Άννα Διαμαντοπούλου

Συγκλονιστικές στιγμές σε εκδήλωση για τα Τέμπη: Ο Παύλος Ασλανίδης χόρεψε για τον γιο του – Συγκίνησε η Καρυστιανού (videos)

Μουρατίδης σε Μπογδάνο: «Να πλένετε το στόμα σας με αγιασμό όταν μιλάτε για την Ακρίτα» (video)

Εύη Βατίδου: Απαράδεκτα σχόλια για Δανάη Μπάρκα – «Δεν μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα, έχει πάρα πολλά κιλά»

Εύη Βατίδου: Απαράδεκτα σχόλια για Δανάη Μπάρκα – «Δεν μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα, έχει πάρα πολλά κιλά»

«Απευθύνεται σε overweight κοινό», πρόσθεσε μάλιστα η Εύη Βατίδου