Κωνσταντοπούλου: Κατηγορεί τον Μητσοτάκη για copy paste – «Μπερδευτήκατε» (video)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέφρασε και τον άγχος της για τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς όπως είπε «εμφανίστηκε στη Βουλή για δεύτερη φορά σε 7 ημέρες»

konstantopoulou 1

O Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της θητείας του έχει κατηγορηθεί για διάφορα ζητήματα αυτό που δεν είχαμε ξανακούσει είναι το «copy paste», δηλαδή να αντιγράψει τις προτάσεις, τα λεγόμενα ή το σύνθημα κάποιου πολιτικού του αντιπάλου.

Από ότι φαίνεται όμως έγινε και αυτό, τουλάχιστον όπως υποστηρίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου με βίντεο της στο TikTok όπου αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο street party στη Ρηγίλλης «έκλεψε» το σύνθημα της «Πλεύσης Ελευθερίας».

Πιο συγκεκριμένα η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βίντεο της βρίσκεται στη Βουλή για την έναρξη της Νέας Συνόδου και «δείχνει το άγχος» της για τον κ. Μητσοτάκη που «εμφανίστηκε στη Βουλή για δεύτερη φορά μέσα σε 7 ημέρες».

Αμέσως μετά ωστόσο σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός της έκλεψε το σύνθημα «Δεν κοιτάμε ούτε Αριστερά, ούτε Δεξιά, κοιτάμε μόνο μπροστά» στην ομιλία του για τα 50 χρόνια της ΝΔ.

«Κύριε Μητσοτάκη αυτό είναι της Πλεύσης Ελευθερίας το σύνθημα. Μπερδευτήκατε… Ελάτε στη Βουλή να σας τα μάθουμε από την αρχή», λέει η πρόεδρος της «Πλεύσης» προσθέτοντας και οπτικοακουστικά τεκμήρια για τα λεγόμενα της.

Δείτε το βίντεο

@zoekonstant Κύριε Πρωθυπουργέ, μπερδευτήκατε!😉 @Πλεύση Ελευθερίας Official ♬ πρωτότυπος ήχος – zoekonstant

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Για 38.000 θεατές η άδεια για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο… για 60.000 στη Βίσση – Η αποκάλυψη Ασλανίδη

Ο Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε το σπίτι αξίας 1,2 εκατ. ευρώ: Γιατί τον μαρτύρησε το γνωστό φιλοκυβερνητικό site

Τέμπη: Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ζητά να μεταδοθεί ζωντανά σε όλη τη χώρα η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενοχλήθηκε… τόσο πολύ για την αγορά σπιτιού του ανώνυμου υπουργού που κατέθεσε και μήνυση

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Άδωνις: «Έχω λατρεία στον Σαμαρά – Δεν μπορείς να είσαι στη ΝΔ αν δεν είσαι καραμανλικός» (video)

adonis

Άδωνις: «Έχω λατρεία στον Σαμαρά – Δεν μπορείς να είσαι στη ΝΔ αν δεν είσαι καραμανλικός» (video)

«Μέσα στην ΝΔ δεν υπάρχουν αυτά που φαντάζεστε. Παίρνετε την τρίχα τριχιά για να κάνετε…

Diddy: Βίασαν ομαδικά γυναίκα αφού την περιέλουσαν με λιπαντικό και χάπι βιασμού – «Τσουνάμι» καταγγελιών για «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους» (Eικόνες)

AP24261767628476

Diddy: Βίασαν ομαδικά γυναίκα αφού την περιέλουσαν με λιπαντικό και χάπι βιασμού – «Τσουνάμι» καταγγελιών για «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους» (Eικόνες)

«Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές και η καταγγελία παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες. Τελικά μπόρεσε να ξεφύγει…