Κορακάκη: Με δάκρυα μετά τον αποκλεισμό στους Ολυμπιακούς – To πρόβλημα υγείας που την δυσκόλεψε

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια καταβεβλημένη από την προσπάθεια σε αντίξοες συνθήκες λύγισε και μίλησε με δάκρυα στα μάτια μπροστά στην κάμερα.

KORAKAKI DAKRYA

Δεν τα κατάφερε στο αγώνισμα των 10μ. ελεύθερου πιστολιού και έμεινε εκτός τελικού η Άννα Κορακάκη. Η Ολυμπιονίκης του Ρίου σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ μετά την προσπάθεια της αποκάλυψε πως έχει πρόβλημα στα μάτια της.

«Έχω θέμα δυσλειτουργίας στα μάτια μου, είναι κάτι που προέκυψε πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δυστυχώς δεν το προλάβαμε. Το πρόβλημα δεν είναι παθολογικό, αφορά την εστίαση» δήλωσε η Άννα Κορακάκη και πρόσθεσε: «Θέλει τον χρόνο του, έχω αρχίσει ασκήσεις με τα μάτια μου, μετά από 10 χρόνια καριέρας τους τελευταίους 4-5 μήνες κάνω την αγωνιστική μου κοιλιά. Θα συνεχίσω τις προπονήσεις μου για τα 25μ. κι ευελπιστώ εκεί να έχω καλύτερο αποτέλεσμα»

«Δεν ξέρω τι γίνεται με την εστίασή μου. Προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε, αλλά δεν γίνεται. Θέλει τον χρόνο του. Έχω ξεκινήσει ήδη κάποιες ασκήσεις για τα μάτια μου, μία θεραπεία και ευελπιστώ να γίνει. Δεν το προλάβαμε δυστυχώς για τους Ολυμπιακούς. Αρρώστησα κιόλας, μέσα σε όλα. Ήταν μία χρονιά που πραγματικά είχαμε ένα κάρο προβλήματα και ερχόταν η μία αναποδιά μετά την άλλη.

«Τα σκοπευτήρια ήταν πολύ σωστά δομημένα, με τον φωτισμό τους κλπ. Ωστόσο, όπως σε κάθε διοργάνωση υπάρχουν μικροπροβλήματα, δηλαδή, πιστεύω ότι είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο μείον το ότι δεν είμαστε στο Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι. Ένα με τη διατροφή, που το λένε όλοι και σίγουρα στα 10 μέτρα, αυτό που έχει δυσκολέψει όλους με τα τουφέκια είναι το ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός και έκανε αφόρητη ζέστη».

 

Νέο αλαλούμ στους Ολυμπιακούς: Συγγνώμη και από την ΔΟΕ στη Νότια Κορέα για τη γκάφα όπου την ανέφεραν ως Βόρεια

κορεα

Νέο αλαλούμ στους Ολυμπιακούς: Συγγνώμη και από την ΔΟΕ στη Νότια Κορέα για τη γκάφα όπου την ανέφεραν ως Βόρεια

Μπέρδεψαν τη Νότια με τη Βόρεια Κορέα στην παρουσίαση.