Newsroom

Newsroom

Κορωπί: Αυτός είναι ο παράνομος παιδότοπος που τραυματίστηκαν τα 4 παιδιά – Δύο συλλήψεις (Video)

Οι εκθέσεις σφράγισης του Δήμου δεν φαίνεται να εμπόδισαν τη λειτουργία του πολυχώρου -

timothy newman GlQawc9OMyI unsplash

Στο νοσοκομείο παραμένουν τα τρια παιδιά που τραυματίστηκαν χθες Κυριακή 9 Ιουνίου σε λούνα παρκ στο Κορωπί κατά τη διάρκεια ενός παιδικού πάρτι.

Όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι γύρω στις 15:30 σε χώρο εκδηλώσεων που λειτουργούσε χωρίς άδεια στην οδό Ανέμων. Μετά το περιστατικό συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνοι του χώρου για έκθεση και παραβίαση σφραγίδων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του γονέα που διοργάνωνε το πάρτι.

Τα τέσσερα παιδάκια έπαιζαν με ένα φουσκωτό παιχνίδι, το οποίο υπέστη βλάβη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, με τα τρία να μεταφέρονται στο νοσοκομείο ενώ το τέταρτο λόγω επιπόλαιου τραυματισμού δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του T-live, ο πολυχώρος λειτουργούσε χωρίς άδεια, ούτε για εκδηλώσεις, ούτε για τη χρήση των παιχνιδιών.

Η επιχείρηση έχει σφραγιστεί περισσότερες από τέσσερις φορές, ενώ πάντα παρέβλεπε τις αστυνομικές απαγορεύσεις και άνοιγε κανονικά.

«Δεν έχει πάρει ποτέ άδεια λειτουργίας από τον δήμο, ενώ έχει σφραγιστεί πολλές φορές, με την τελευταία φορά να είναι τον Φεβρουάριο του 2024.», αναφέρει αστυνομικός.

Χαρακτηριστικά είναι τα πλάνα με το επίσημο έγγραφο της Αστυνομίας περί διακοπής λειτουργίας του λούνα παρκ, που βρισκόταν για μέρες τοιχοκολλημμένο στην είσοδο της επιχείρησης.

Δείτε το βίντεο:

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…